Setari Cookie-uri

Designeri urbani si avangardisti la ShortsUP Street Fashion

Adelina Ivan, Ludmila Corlateanu, Bianca Popp, Carla Szabo si Andreea Constantinescu au pregatit o serie de instalatii de arta formate din haine urbane si accesorii prêt-à-porter.

Carla Szabo, designer-antreprenor din Bucuresti, crede ca frumusetea este cea mai buna forma de comunicare si cel mai puternic motor de transformare sociala. A inceput in urma cu 10 ani prin design interior si de obiect: “Atata timp cat iti asculti inima, obiectele create pastreaza energia pozitiva in esenta lor si ii fac fericiti pe cei ce le folosesc. Echilibrul in relatia dintre obiecte, mediu si oamenii care le utilizeaza ii face pe acestia din urma sa se simta protejati”, spune Carla despre munca sa. Pentru publicul larg e cunoscuta mai ales prin colectiile de bijuterie conceptuala.

Andreea Constantinescu este autoarea brandului SinColors, despre care spune ca e inspirat de erotism si de garderoba barbatilor.

Cel mai important film scurt al serii ShortsUP este Gratis pentru fete/ C’est gratuit pour les filles (r. Marie Amachoukeli-Barsacq, Claire Burger, Franta, 2009), care a castigat premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la premiile Cesar in 2010. Acesta o are in centru pe Laetitia, hairstilista in devenire. Filmul a mai obtinut o mentiune speciala a juriului la festivalul Clermont-Ferrand in 2010 si Reveletion Prize la festivalul din Brest in 2009.

Evenimentul va mai include o instalatie cu fotografii de street fashion local si international, precum si Live Make Up Area. Biletele pot fi cumparate de la intrare, inainte de evenimentul de vineri, 25 noiembrie, la pretul de 20 de lei. Accesul include participarea la toate formele de arta contemporana din cadrul evenimentului ShortsUP Street Fashion. Detalii despre filme si intreg programul evenimentului pe www.shortsup.ro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.