Setari Cookie-uri

Ziua internationala pentru eliminarea violentei impotriva femeilor

Ca sa intelegem o persoana abuzata, trebuie sa incercam sa privim lucrurile prin ochii ei, sa intelegem obstacolele pe care le are de depasit, obstacole interioare si ale sistemului care ar trebui sa o protejeze.

Din 2009, Avon s-a alaturat Fundatiei Sensiblu, sprijinind material o serie de traininguri adresate psihologilor, asistentilor sociali si altor lucratori din domeniu de asistenta. De asemenea, Avon a sponsorizat un program de achizitionare a certificatelor medico-legale pentru victimele violentei domestice.

Pe termen lung, campania isi propune sa educe femeile ca violenta domestica este inacceptabila, fiind o incalcare a drepturilor omului. Prin campaniile educative vom putea sa ajuta femeile din Romania, victime actuale sau potentiale ale violentei domestice, sa isi schimbe viata in bine.

Fiecare poate sprijini strangerea de fonduri comandand produsele care poarta simbolul infinitului (bratara, colierul sau inelul). Tot profitul obtinut din vanzarea produselor Respectului va fi folosit pentru prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor din Romania.

Mai multe informatii despre campanii si despre evenimentele pe care le desfasuram in aceasta perioada gasiti pe:

www.campaniarespectului.ro
www.facebook.com/CampaniaRespectului

www.fundatiasensiblu.ro
www.facebook.com/Fundatia.Sensiblu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.