Setari Cookie-uri

Kettler inaugureaza primul showroom in Romania, prin distribuitorul oficial Wellness Solutions

Showroom-ul din Bucuresti, situat la cateva minute de Piata Victoriei, pe Str. Occidentului nr. 3, se adreseaza atat consumatorilor, cat si distribuitorilor sau partenerilor, si este primul showroom KETTLER din Europa care are un concept de design inovator, menit sa evidentieze produsele de top din portofoliul sau.

Produsele KETTLER sunt disponibile prin intermediul noului showroom din Str. Occidentului nr. 3, al magazinelor partenere si pentru achizitii online, pe www.kettleronline.ro. De asemenea, compania intentioneaza sa se extinda la nivel national printr-o retea de distribuitori si magazine partenere.

Avand o colaborare stransa cu companiile si institutiile de top in design, sanatate si tehnologie in intreaga lume, produsele KETTLER beneficiaza de imbunatatiri si inovatii constante. Acestea sunt create sa contribuie la bunastarea si conditia fizica a clientilor si sa ofere tehnologie premium germana, design atractiv si sa fie cat mai usor de folosit, respectand standarde foarte inalte de calitate.

Ca o recunoastere a inovatiei si design-ului, compania KETTLER a fost premiata in ultimii trei ani cu prestigiosul premiu "Brandul cel mai Inovator al Anului", intrand in concurenta cu nume precum BMW sau Samsung, in cadrul Premiilor Plus X, cea mai mare competitie din Europa in ceea ce priveste excelenta in domeniul tehnologiei, a sportului sau a stilului de viata. Premiile Plus X sunt oferite anual de un juriu independent format din jurnalisti internationali si personalitati din marketing, si recunosc produsele remarcabile in categoriile inovatie, calitate superioara, design, usurinta in folosire, functionalitate, ergonomie si ecologie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.