Setari Cookie-uri

Puiul Fericit si Salamul de Sibiu, campionii Agricola Bacau in 2011

1.350.000 batoane de Salam de Sibiu Agricola Bacau au cumparat romanii in anul 2011.

Comunicat de presa

Puiul fericit 1.500.000 de romani au degustat Puiul Fericit de la Agricola Bacau intr-un an si jumatate de cand acest sortiment unic pe piata locala a fost lansat. «Cel mai mai bun produs nou» din anul 2011 – desemnat de retailerii din Romania pentru categoria produse din carne la Premiile PIATA ale industriei FMCG, Puiul Fericit are o contributie de 750 mii euro in cifra de afaceri a companiei Agricola International si inregistreaza vanzari medii lunare de 15 tone.

„Agricola Bacau a gandit Puiul Fericit, acest produs de o prospetime deosebita, special pentru cei care vor sa-si aduca aminte de gustul, savoarea, consistenta si chiar culoarea carnii de pui crescut altadata la curte. Faptul ca puiul este hranit cu porumb asigura o calitate deosebita a carnii si un gust pe masura, iar modul de ingrijire respecta exemplul traditional, adaposturile fiind astfel amenajate incat permit iesirea puilor in aer liber”, arata Tatiana Cimpoesu, vicepresedinte Agricola Bacau.

salam de Sibiu „Insa eu cred ca Puiul Fericit a castigat increderea comerciantilor si implicit a consumatorilor deoarece este mai mult decat un produs. Este si o aspiratie, o stare pe care ne straduim sa o daruim oamenilor care fac eforturi zi de zi pentru a cumpara produsele noastre si pentru a pune pe masa tot ce e mai bun pentru cei dragi lor. Este o aspiratie si pentru noi, cei care daruim toata priceperea noastra pentru a obtine produse deosebite, inovatoare, intr-o piata mult prea uniformizata. Puiul Fericit inseamna - asa cum spuneam in urma cu un an, la lansarea acestuia -, si mult mai multa implicare umana care, pe fond, face diferenta”.

1.350.000 batoane de Salam de Sibiu Agricola Bacau au cumparat romanii in anul 2011. Este sortimentul cel mai renumit din categoria mezeluri si, incepand cu vara anului 2009, lider incontestabil pe tot segmentul salam de Sibiu comercializat in Romania.

In acest an, Salamul de Sibiu Agricola Bacau a castigat in medie, lunar, cate un punct procentual cota de piata, iar un mare succes a inregistrat sortimentul unic pe piata locala Salam de Sibiu – Coniac - Editia de Colectie, fabricat in cantitate limitata (8 tone) de doua ori pe an, de Craciun si de Paste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.