Setari Cookie-uri

Ziua Mondiala de lupta anti SIDA

Rezultatele studiului global de la Durex - lansat pentru a marca Ziua Mondiala de lupta anti SIDA -au aratat ca 68% dintre femei si 64% dintre barbati spun ca au nevoie de mai multe informatii despre HIV/SIDA.

Mai mult de 29.000 de oameni din 36 de tari au luat parte la studiul Durex, realizat online si prin interviuri fata-in-fata de catre Harris Interactive.Studiul a fost realizat de Durex, brandul de prezervative numarul 1 la nivel mondial, care deruleaza o serie de proiecte de educare si promovare pentru a incuraja o viata sexuala de calitate si mai sigura.

Romanii au nevoie de mai multe informatii despre HIV / SIDA

Rezultatele s-au obtinut in urma unui chestionar online in 35 de tari si a interviurilor fata-in-fata, in Nigeria si a fost realizat de Harris Interactive. Numarul total de adulti care au raspuns intrebarilor a
fost de 29.003 (adulti cu varsta peste 18 ani), din 36 de tari, intre 6 Septemebrie si 3 Octombrie 2011.

Romanii au raspuns studiului Durex intr-un numar de 507 persoane.

Datele au fost ponderate acolo unde a fost necesar, pentru a fi reprezentative pentru totalul populatiei sau totalul utilizatorilor online. Cele 36 de tari participante in cadrul studiului au fost: Australia, Austria, Canada, China, Columbia, Croatia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Hong Kong, Ungaria, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda, Nigeria, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Singapore, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Elvetia, Taiwan, Tailanda, Turcia, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.durex.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.