Setari Cookie-uri

Cea mai lunga scrisoare catre Mos Craciun, la Liberty Center

In perioada 1 - 23 decembrie, Liberty Center desfasoara campania promotionala de sarbatori "Eu cred in Mos Craciun", o campanie cu o miza inedita, aceea de a testa in ce masura romanii mai cred in Mos Craciun, ca simbol al optimismului si al surprizelor frumoase.

Comunicat de presa

In perioada 1 - 23 decembrie, toti romanii care iubesc Craciunul si surprizele de sarbatori sunt asteptati la Liberty Center sa contribuie la cea mai lunga scrisoare colectiva catre Mos Craciun.

Mos Craciun In perioada 1 - 23 decembrie, Liberty Center desfasoara campania promotionala de sarbatori "Eu cred in Mos Craciun", o campanie cu o miza inedita, aceea de a testa in ce masura romanii mai cred in Mos Craciun, ca simbol al optimismului si al surprizelor frumoase. Totodata, prin aceasta campanie, Liberty Center doreste sa afle si sa arate care sunt cele mai dorite cadouri pe care le asteapta romanii sub brad in 2011.

Incepand cu 3 decembrie si pana pe data de 23 decembrie, Liberty Center si-a propus sa intocmeasca cea mai lunga lista de dorinte de sarbatori ale romanilor. Astfel, toti cei care viziteaza Liberty Center pot contribui la redactarea unei scrisori colective catre mosul, care va contine idei de cadouri, surprizele dorite sau asteptarile pe care le au anul acesta. Scrisoarea va putea fi consultata de toti cei care vin la mall.

„Anul acesta am decis sa marim miza campaniilor traditionale de Craciun. Sub umbrela „Eu cred in Mos Craciun”, ne-am propus sa adunam la Liberty Center cea mai mare comunitate de romani optimisti care cred in Mos Craciun si oameni care nu isi pierd speranta in lucrurile bune care se pot intampla in aceasta perioada”, a declarat Mihaela Ciceu, Customer Relationship Manager Liberty Center. „Totodata, la finalul campaniei, vrem sa aflam care sunt cadourile preferate ale romanilor, exprimate in scrisoarea colectiva catre Mosul”.

Totodata, pentru a-i rasplati pe cei care nu si-au pierdut optimismul, Liberty Center le aduce o multime de premii, reduceri si evenimente, menite sa le reaminteasca tuturor ca perioada Craciunului este cu adevarat speciala.

Incepand cu 1 decembrie, toate persoanele care fac cumparaturi de peste 50 de lei din magazinele Liberty Center se pot inscrie la tombola de sarbatori si au sansa sa castige premii constand in sisteme home-cinema, tablete iPad, telefoane inteligente iPhone si peste 3000 de vouchere de reducere la magazinele din incinta mall-ului. Marii castigatori vor fi anuntati pe data de 23 decembrie, in cadrul unui eveniment prezentat de unul dintre cei mai indragiti coregrafi din Romania, Bursucu’.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.