Setari Cookie-uri

Cea mai lunga scrisoare catre Mos Craciun, la Liberty Center

In perioada 1 - 23 decembrie, Liberty Center desfasoara campania promotionala de sarbatori "Eu cred in Mos Craciun", o campanie cu o miza inedita, aceea de a testa in ce masura romanii mai cred in Mos Craciun, ca simbol al optimismului si al surprizelor frumoase.

Pe data de 3 decembrie, Liberty Center ii invita pe copii la un eveniment special. Elevii scolii de dans Celebrity School vor prezenta cateva dintre momentele coregrafice pregatite impreuna cu vedetele scolii. In plus, trupa de copii „Hey” va canta colinde si cantece de sarbatori si il va intampina pe Mos Craciun, care va sosi mai devreme anul acesta la Liberty Center, insotit de elfii sai.

Pana pe 23 decembrie, copiii il pot vizita pe mosul, pentru a face poze cu el si pentru a-i inmana personal scrisorile cu dorintele de Craciun. In zilele de weekend, acestia pot participa la workshopuri de creatie, face painting sau jocuri menite sa le stimuleze imaginatia.

Surprizele de sarbatori continua si pe contul de Facebook al Liberty Center (https://apps.facebook.com/scrisoaremoscraciun/). Pe data de 1 decembrie, Liberty Center inaugureaza aplicatia online „Scrisoare catre Mos Craciun”. Toti cei care cred in Mos Craciun ii pot scrie acum o scrisoare, avand astfel posibilitatea sa se inscrie in tombola care le poate aduce vouchere in valoare de 100 RON.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.