Setari Cookie-uri

Ajuta un copil sa mearga la scoala

Ilie Nastase, Nadia Comaneci, Andi Moisescu, Andra si Catalin Maruta, Smiley, Melania Medeleanu, Andreea Marin Banica si Andreea Raicu sunt personalitatile care au acceptat sa se implice, pro bono, in campania "Ajuta un copil sa mearga la scoala".

Comunicat de presa

Salvati Copiii Romania a demarat una dintre cele mai ample campanii sociale pentru accesul la educatie al copiilor aflati in situatie de risc. Ilie Nastase, Nadia Comaneci, Andi Moisescu, Andra si Catalin Maruta, Smiley, Melania Medeleanu, Andreea Marin Banica si Andreea Raicu sunt personalitatile care au acceptat sa se implice, pro bono, in campania "Ajuta un copil sa mearga la scoala". Campania se desfasoara in perioada 1 noiembrie 2011 - 31 ianuarie 2012, donatiile putand fi facute prin SMS la numarul 874.
Ajuta un copil sa mearga la scoala

Iata ce spun personalitatile implicate in campanie in spot:

Andi Moisescu
Nu e o limba straina, nu e nici macar un limbaj secret. Asa vad unii copii viata, zi de zi. In Romania traiesc aproape 100.000 de copii care nu stiu sa citeasca si sa scrie. Trimite un sms la 874 si ajuta un copil sa mearga la scoala.

Smiley
Cand nu stii sa scrii si sa citesti e ca si cum ai asculta muzica, dar n-ai intelege versurile. In Romania sunt 100.000 de copii care nu stiu sa citeasca si sa scrie. Trimite un sms la 874 si ajuta un copil sa mearga la scoala.

Andra Maruta
Pentru o mama, unul dintre cele mai dureroase lucruri este sa isi vada copilul marginalizat. In Romania traiesc aproape 100.000 de copii care nu stiu sa citeasca si sa scrie. Trimite un sms la 874 si ajuta un copil sa mearga la scoala.

Catalin Maruta
Uneori cuvintele simple pot schimba viata unui copil, totul e sa stie sa le citeasca. In Romania traiesc aproape 100.000 de copii care nu stiu sa citeasca si sa scrie. Trimite un sms la 874 si ajuta un copil sa mearga la scoala.

Melania Medeleanu
Imagineaza-ti ca lumea n-ar putea sa comunice cu tine. Ca ai trai inconjurat de simboluri pe care nu le intelegi, informatii care te ocolesc. In Romania traiesc aproape 100.000 de copii care nu stiu sa citeasca si sa scrie. Trimite un sms la 874 si ajuta un copil sa mearga la scoala.

Andreea Marin
Pentru un copil povestile sunt cele care dau farmec vietii si ii ofera o lume magica. Dar cand nu poate sa le citeasca, magia dispare. In Romania traiesc aproape 100.000 de copii care nu stiu sa citeasca si sa scrie. Trimite un sms la 874 si ajuta un copil sa mearga la scoala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.