Setari Cookie-uri

Fii creativa cu parul tau, Dove are grija de el!

. Dove incurajeaza femeile sa fie increzatoare, sa isi aleaga produsele de ingrijire potrivite, ce le vor ghida spre descoperirea frumusetii lor adevarate.

Comunicat de presa

Oana Cuzino Frumusetea adevarata incepe cu o piele sanatoasa si catifelata si un par minunat, pe care orice femeie le poate avea printr-un ritual de ingrijire zilnica. Dove incurajeaza femeile sa fie increzatoare, sa isi aleaga produsele de ingrijire potrivite, ce le vor ghida spre descoperirea frumusetii lor adevarate.

Stiati ca...
Femeile petrec in medie 30 de minute zilnic aranjandu-si parul: 6.5 minute pieptanare, 6.2 minute uscare, 4.1 minute indreptare, 2.8 minute coafare, 2.5 minute incretire, 4.1 minute vopsire?
Una din trei femei se declara nemultumita de aspectul aspru si rebel al parului?

Tunsoarea, coafura, dar si culoarea parului reprezinta mai mult decat o carte de vizita, exprimand starile sufletesti prin care trecem, dar si preferintele personale. Dove intelege cat de importanta este ingrijea corecta a parului si ofera o gama de produse inovatoare de ingrijire a acestuia, in functie de nevoile specifice.

Echipa Dove Hair Marcand pasul 4 al ritualului de ingrijire Dove in 5 pasi, fanele paginii de facebook Dove (facebook.com/dove) s-au bucurat in noiembrie de aplicatia “ Fii creativa cu parul tau”, si au primit sfaturi personalizate de aranjare a parului, in functie de forma fetei si lungimea parului, devenind Ambasadoare Dove Hair.

Dintre acestea, 11 fericite ambasadoare, au participat la primul eveniment Dove Ambassadors dedicat ingrijirii parului. Si pentru ca un par frumos inseamna un par ingrijit, ambasadoarele Dove Hair au avut ocazia sa incerce cea mai noua gama de ingrijire a parului, Dove Nourishing Oil Care, intr-o zi plina de rasfat, acestea fiind coafate de catre stilisti Dove, participand apoi la o sedinta foto profesionista!
ambasadoare

Oana Cuzino, Prim Ambasador Dove, a vorbit participantelor despre importanta unui ritual zilnic de ingrijire, in timp ce medicul dermatolog Carmen Curea a oferit ambasadoarelor informatii despre structura parului, dar si despre modul in care samponul si balsamul actioneaza pentru ingrijirea acestuia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.