Setari Cookie-uri

Fii creativa cu parul tau, Dove are grija de el!

. Dove incurajeaza femeile sa fie increzatoare, sa isi aleaga produsele de ingrijire potrivite, ce le vor ghida spre descoperirea frumusetii lor adevarate.

Noua gama DOVE NOURISHING OIL CARE hraneste parul uscat in profunzime, imblanzind cu pana la 100% firele rebele*. Nutri-Oils este un complex unic de uleiuri de migdale si nuca de cocos, atat de fine incat sunt absorbite rapid, fara sa incarce parul.

Samponul Dove Nourishing Oil Care curata si ingrijeste delicat parul uscat, fara sa il incarce, lasandu-l neted si matasos. Aplica dupa fiecare spalare balsamul Dove Nourishing Oil Care pentru un par usor de pieptanat si cu mai putine fire rebele. Daca parul tau are nevoie de hranire intensiva rapida, incearca balsamul-tratament DOVE Nourishing Oil Care: este de trei ori mai hranitor decat un balsam de par obisnuit** si actioneaza intr-un minut, redand aspectul matasos chiar si celui mai uscat, aspru si rebel par. O data pe saptamana, nu uita sa folosesti masca tratament Dove Nourishing Oil Care.

Incearca noua gama Dove Nourishing Oil Care. Dove, din dragoste pentru parul tau!

* Sampon si balsam Nourishing Oil Care vs. sampon obisnuit
**vs. Balsam Nourishing Oil Care

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.