Setari Cookie-uri

Conceptul de Botox Party, din ce in ce mai apreciat de vedetele din Romania

De la petrecere nu au lipsit vedete precum Cosmina Pasarin, Oana Lis, Ozana Barabancea sau Sonia Trifan. Cele mai curajoase dintre ele au plecat acasa cu un cadou de sarbatori ce doar un Mos Craciun dr. estetician poate sa-l ofere.

Comunicat de presa

Cea de-a doua petrecere "Botox Party", marca Dr. Calin Dobos a avut loc pe 8 decembrie la Egoist Wellness, cel mai elegant spa din centrul Bucurestiului. De la petrecere nu au lipsit vedete precum Cosmina Pasarin, Oana Lis, Ozana Barabancea sau Sonia Trifan. Cele mai curajoase dintre ele au plecat acasa cu un cadou de sarbatori ce doar un Mos Craciun dr. estetician poate sa-l ofere.

Foarte raspandit si apreciat in S.U.A, conceptul de "petrecere cu botox" a devenit faimos si printre vedetele din Romania, gratie Dr. Calin Dobos, unul dintre cei mai buni medici esteticieni, cunoscut pentru interventii realizate pentru Dana Savuica, Gina Pistol, Ozana Barabancea sau Stefan Pelger.

“Daca pana acum cativa ani era la moda sa mergi la shopping impreuna cu prietenele, in prezent acidul hialuronic sau toxina botulinica fac deliciul multor femei. Injectariile de acest tip nu mai sunt de mult un subiect tabu, sute de romance apeland anual la o interventie de reintinerire faciala sau de marire a volumului buzelor, in timp ce alte cateva sute sunt adepte ale interventiilor de marire a dimensiunii bustului”, a declarat dr. Calin Dobos.

Dr. Calin Dobos le-a oferit jurnalistelor si vedetelor prezente la eveniment, cele mai pertinente informatii despre Botox si posibilitatea de a incerca pe pielea lor tratamentul adorat de starurile hollywoodiene.

Injectare Sonia Trifan Cantareata Ozana Barabancea si creatoarea de moda Sonia Trifan sunt doar cateva dintre vedetele care nu s-au sfiit sa accepte provocarea de a se lasa pe mana iscusita a Dr. Calin Dobos si au acceptat sa fie injectate live sub privirile invitatilor la eveniment si ale camerelor de filmare.

“Imi doream de ceva timp sa imi corectez cateva dintre ridurile de expresie din zona ochilor, iar atunci cand am primit invitatia Dr. Calin Dobos sa particip la una dintre demonstratiile live de injectare, mi-am spus ca nu ar fi un moment mai bun decat acesta. Fiecare femeie consider ca merita sa se rasfete din cand in cand si cu astfel de cadouri, mai deosebite”, a declarat Sonia Trifan.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.