Setari Cookie-uri

Conceptul de Botox Party, din ce in ce mai apreciat de vedetele din Romania

De la petrecere nu au lipsit vedete precum Cosmina Pasarin, Oana Lis, Ozana Barabancea sau Sonia Trifan. Cele mai curajoase dintre ele au plecat acasa cu un cadou de sarbatori ce doar un Mos Craciun dr. estetician poate sa-l ofere.

Ozana Barabacea a repetat experienta infrumusetarii datorata chirurgiei estetice minim invazive. “Este pentru a doua oara cand ma declar multumita de alegerea facuta, mai ales ca Dr. Calin Dobos mi-a devenit intre timp un foarte bun prieten si de aceea il recomand cu incredere tuturor femeilor care isi doresc o schimbare atat la nivelul buzelor, cat si pentru orice alta interventie estetica” a explicat Ozana Barabancea.

Injectiile cu Botox si acid hialuronic sunt nedureroase, intrucat se utilizeza un ac atraumatic si un volum mic de substanta, nefiind necesara anestezia. Pe zonele de piele injectate poate aparea o roseata care dispare in 2-3 ore. Acidul hialuronic folosit in cadrul sedintei de infrumusetare, de catre dr. Calin Dobos, are un timp de resorbtie de pana la 6 luni dupa o prima injectare si pana la 2 ani dupa cateva sedinte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.