Kudika
15 Decembrie 2011

Nevoia de diversitate se manifesta foarte evident la nivelul alimentatiei, datorita papilelor gustative care determina perceptia asupra alimentelor sau bauturilor pe care le consumam.

Comunicat de presa

Anul 2018 în modă: TOP cele mai reprezentative piese, tendințe și momente!

Diferentele biologice si genetice sunt cele care determina nevoia de varietate a oamenilor, fiecare persoana cautand acele solutii adaptate propriului organism.

Nevoia de diversitate se manifesta foarte evident la nivelul alimentatiei, datorita papilelor gustative care determina perceptia asupra alimentelor sau bauturilor pe care le consumam.

Studii recente citate de NESCAFE demonstreaza ca, de la o persoana la alta, numarul papilelor gustative variaza intre 2000 si 10.000, ceea ce determina diferente in perceptia asupra gustului, in special in ceea ce priveste aprecierea intensitatii lui.

Dincolo de gust, in alegerea alimentelor exista si diferente determinate de personalitatea fiecaruia si de ritmul in care isi desfasoara activitatile, confom unui alt studiu mentionat de NESCAFE. Astfel, unele persoane prefera alimentele mai sarate, altele pe cele dulci, iar alte persoane aleg alimentele si in functie de intensitatea gustului.

NESCAFE Brasero MildOamenii sunt diferiti genetic, biologic, dar si din punct de vedere al personalitatii, toate acestea contribuind la preferinta pentru un anumit gust. Pornind de la nevoile diferite ale consumatorilor, NESCAFE lanseaza gama NESCAFE Brasero, inovand categoria de cafea solubila cu trei produse create in functie de gusturile variate, venind cu retete speciale testate si apreciate de consumatori: NESCAFE Brasero Original, NESCAFE Brasero Mild si NESCAFE Brasero Strong.

NESCAFE Brasero Mild este cafeaua aromata, cu o crema bogata si gust catifelat, ce se adreseaza persoanelor carora le place sa se bucure de fiecare clipa a diminetii si sa se rasfete de la primele ore.

NESCAFE Brasero OriginalNESCAFE Brasero Original este cafeaua cu gust echilibrat ideala pentru cei care nu pierd prea mult timp dimineata, carora respectarea unui program zilnic prestabilit le ofera siguranta si comfort.

NESCAFE Brasero Strong este o cafea cu un gust puternic ce se potriveste persoanelor foarte matinale, cu un ritm foarte alert inca din zori.

Povestea brandului Louis Vuitton: de ce să investești în piese iconice

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: