Setari Cookie-uri

Eveniment caritabil The Grand: Cine salveaza o viata salveaza intreaga lume

In urma licitatiei de obiecte de lux, realizata de Artmark, au fost vandute produse ale marcilor Bang & Olufsen, Davidoff, Dunhill, Frey Wille, Le Midi, precum si un weekend la Marriot Hotel si un abonament VIP la Clubul de sanatate WorldClass, s-au strans 12.625 de euro.

Comunicat de presa

In seara de 12 decembrie 2011, in complexul de lux The Grand a avut loc evenimentul de caritate "Cine salveaza o viata salveaza intreaga lume", sustinut financiar de compania The Grand, in parteneriat cu Organizatia Umanitara Concordia.

Ansamblul de dansuri populare Concordia In urma licitatiei de obiecte de lux, realizata de Artmark, au fost vandute produse ale marcilor Bang & Olufsen, Davidoff, Dunhill, Frey Wille, Le Midi, precum si un weekend la Marriot Hotel si un abonament VIP la Clubul de sanatate WorldClass, s-au strans 12.625 de euro. Copiii din Organizatia Umanitara Concordia beneficiaza de toate fondurile obtinute in urma acestui eveniment.

Andreea Esca Moderatoarea Andreea Esca
a reusit sa mentina o atmosfera festiva si sa-i faca pe copiii emotionati din Concordia sa se simta ca niste mici vedete. Momentele artistice sustinute de Orchestra Trandafirilor, Tobosarii, Ansamblul de dansuri populare, Taraful, cu un solo de tambal si o demonstratie de karate au impresionat si au emotionat participantii la eveniment, la fel de mult ca si povestile de viata ale acestor copiii si realizarile lor personale expuse in cadrul Expozitiei Atelierul de Arta si Brutaria Concordia.

Formatia de jazz Daniel Lazar Band a incantat oaspetii cu muzica ambientala de cea mai buna calitate.
Gazdele evenimentului: din partea The Grand - Gregor Aufhauser, Director General The Grand, si Oana Mocanu, Director Marketing & Vanzari, iar din partea Organizatiei Concordia vor fi prezenti Karl Strobel, Director International Sociopedagogic, si Irina Zaharia, Director Sociopedagogic Romania.

atelierul de arta “Am organizat acest eveniment din dorinta de a schimba realitatea unor drame umane fata de care nu putem fi indiferenti. Toate fondurile obtinute in urma acestui eveniment vor fi donate Organizatiei Umanitara Concordia, care adaposteste in prezent peste 400 de copii si tineri, carora li se adauga cei 200 de copii ai strazii din programul de asistenta stradala in cadrul Centrului Social “Sf. Lazar” din Bucuresti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.