Setari Cookie-uri

Eveniment caritabil The Grand: Cine salveaza o viata salveaza intreaga lume

In urma licitatiei de obiecte de lux, realizata de Artmark, au fost vandute produse ale marcilor Bang & Olufsen, Davidoff, Dunhill, Frey Wille, Le Midi, precum si un weekend la Marriot Hotel si un abonament VIP la Clubul de sanatate WorldClass, s-au strans 12.625 de euro.

Singurul nostru interes este acela de a oferi un zambet de sarbatoare pe fetele copiilor care nu au avut norocul de a avea o familie iubitoare, de a oferi acestor tineri o sansa sa se pregateasca si sa se adapteze la conditiile actuale ale societatii.

In ciuda crizei financiare internationale, ne bucuram sa ne aflam la prima editie a acestui eveniment caritabil ce se doreste a fi un ajutor constant pentru copiii din Concordia. Anul acesta, The Grand a sustinut financiar intreaga organizare a evenimentului. Ma bucur ca am inregistrat un asemenea success”. (Oana Mocanu, Director Marketing & Vanzari, The Grand)

Organizatorii spera ca acest eveniment sa devina un eveniment anual de caritate, prin care sa ofere publicului ocazia de a ajuta copii si tinerii defavorizati din Romania. Personalitatile implicate ca voluntari in proiect au fost impresionate de povestea copiilor si tinerilor din Organizatia Umanitara Concordia si au decis fara sovaire sa participe la acest eveniment.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.