Setari Cookie-uri

Elseve Arginine Resist X3 de la L'Oreal Paris

Parul dumneavoastra nu se odihneste nici macar un minut. Este atacat constant de uscatoare de par, ondulatoare sau perii de indreptare. Pieptanat, tras pe spate, ridicat, tapat, vopsit, decolorat, parul dumneavoastra este o victima a modei de la radacina pana la varf.

Comunicat de presa

De la radacina pana la varfuri, parul fiecarei femei este o victima a modei. In momentul in care corpul sufera un dezechilibru hormonal, hranire defectuoasa, epuizare, parul este afectat. Parul dumneavoastra nu se odihneste nici macar un minut. Este atacat constant de uscatoare de par, ondulatoare sau perii de indreptare. Pieptanat, tras pe spate, ridicat, tapat, vopsit, decolorat, parul dumneavoastra este o victima a modei de la radacina pana la varf. In consecinta parul devine uscat, sensibil, aspru si varfurile se despica. Pe scurt, deteriorat, cu un risc mare de cadere.

Descopera noua gama ELSEVE ARGININE RESIST X3


sampon arginine - Restructureaza fibra capilara
- Hraneste radacina parului
- Parul creste mai puternic
Intreaga experienta a cercetatorilor de la Elseve si formule de inalta performanta pentru rezultate spectaculoase in domeniul ingrijirii parului.

Parul devine mai frumos, mai puternic si chiar mai stralucitor. Secretul? Concentrat de arginina pentru parul fragil.

Pentru prima data, Elseve utilizeaza Arginina in gama produselor pentru ingrijirea parului.

balsam arginine Puterea Elseve Arginine Resist X3 consta in remanenta noului sau ingredient activ si in armonia deosebita intre diferitele produse ale acestei game. Furnizarea de arginina sporeste gradual cu fiecare aplicare pentru a-i spori rezistenta.

Stimuleaza rezistenta

Un adevarat energizant, arginina intareste rezistenta parului. Destupa bulbul prin reactivarea microcirculatiei. Furnizarea de nutrienti esentiali pentru par este optimizata si astfel potentialul sau pentru rezistenta este recapatat.

Rezistenta este recapatata

Chiar de la prima aplicare actioneaza asupra zonelor deteriorate. Scutul de protectie natural al parului este refacut, parul obtine nutrientii esentiali si firul de par este restructurat.

Texturi senzuale formidabile

spray demelant arginine De asemenea, texturile fine, catifelate si care se topesc ajuta la sporirea eficientei argininei. Ele patrund instantaneu si elibereaza arginina pe intreaga lungime a firului de par.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.