Petre*, aplicatia online responsabila cu petrecerea ta, a fost lansata de Ursus Breweries

Petre*, aplicatia online responsabila cu petrecerea ta, a fost lansata de Ursus Breweries
Kudika
16 Decembrie 2011

Petre* a fost lansata in cadrul programului "Afla-ti echilibrul!" si este disponibila online la adresa www.desprealcool.ro/petre. Aplicatia ofera, in functie de datele introduse, sugestii de meniuri de mancare, bautura si muzica, ingrediente nelipsite de la nicio petrecere.

Comunicat de presa

PETREIn plin sezon de petreceri, Ursus Breweries lanseaza o noua aplicatie online in sprijinul celor care vor sa isi organizeze distractia intr-un mod responsabil. Petre* a fost lansata in cadrul programului "Afla-ti echilibrul!" si este disponibila online la adresa www.desprealcool.ro/petre. Aplicatia ofera, in functie de datele introduse, sugestii de meniuri de mancare, bautura si muzica, ingrediente nelipsite de la nicio petrecere.

"Petre* este prescurtarea de la petrecere. Petre* este un organizator de petreceri responsabil, te ajuta sa pui cap la cap detaliile distractiei, dar iti si atrage atentia sa fii tu insuti responsabil in alegerile tale. Ne-am gandit ca in acest mod simpatic ii putem ajuta pe tineri sa isi organizeze petrecerile si sa se gandeasca la aspecte care depasesc doar partea logistica, respectiv ii putem incuraja sa aiba simtul masurii si sa isi dea seama ca a fi responsabil poate fi "cool". Petre* le arata tinerilor ca alcoolul poate fi parte a unei petreceri reusite, daca este consumat cu masura", a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.

In momentul folosirii aplicatiei, utilizatorii sunt intrebati de Petre* pentru cine, cand organizeaza petrecerea, cate fete si cati baieti vor fi invitati si ce fel de muzica prefera. Apoi, Petre* le propune o lista de bauturi, mancare si muzica, pentru a putea organiza petrecerea intr-un mod responsabil si ii ajuta sa isi invite prietenii prin email sau Facebook. Melodiile recomandate de Petre* sunt alese, in functie de optiunile utilizatorilor, din portofoliul de piese al Roton Music si pot fi ascultate direct din aplicatie. Pe langa bauturi ca bere, apa si sucuri, Petre* recomanda si retete inedite de cocktailuri cu bere, pregatite de specialistii Barmania.

Campania ”Afla-ti echilibrul!” a fost lansata la sfarsitul anului trecut si incurajeaza oamenii sa ia decizii informate despre alcool. Mai multe informatii si detalii despre program gasiti pe www.desprealcool.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri