Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Comunicat de presa

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Halewood winery outletIn perioada sarbatorilor de iarna, Cramele Halewood, Furnizor al Casei Regale a Romaniei, a pregatit o surpriza pentru sibieni. Astfel, cel mai mare exportator de vinuri imbuteliate din Romania si unul dintre cei mai importanti producatori de vinuri de calitate superioara din tara noastra, va deschide in Sibiu magazinul propriu de vinuri, Halewood - The Winery Outlet. Acesta este situat la circa 50 de metri de Piata Mare, pe strada Avram Iancu nr. 20.

winery outlet"Deschiderea unui magazin in Sibiu face parte din planul nostru de extindere a retelei Halewood - The Winery Outlet. Cautam sa fim prezenti in toate orasele mari si sa ajungem la cat mai multi oameni. Suntem siguri de succesul acestui magazin, mai ales ca si magazinele deschise recent s-au bucurat de un mare capital de incredere din partea publicului”, a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Deschiderea oficiala a magazinului a avut loc joi, 15 decembrie, la orele 15:00. Spatiul comercial are o suprafata de 40 mp, din care 22 de mp sunt rezervati pentru vanzare.

Consumatorii vor gasi peste 300 sortimente de vin in magazin, atat vinurile produse de Cramele Halewood cat si vinuri de la cei mai importanti producatori din Europa, America, Australia si Africa, pe care Cramele Halewood ii reprezinta in Romania.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: