Se cauta ajutoare de Mos Craciun!

Se cauta ajutoare de Mos Craciun!

Campania va debuta cu un atelier al lui Mos Craciun organizat in mansarda de la Cafepedia Romana, duminica, 18 decembrie 2011, incepand cu ora 11, in cadrul caruia se va orna turta dulce si se vor crea ornamente de brad si felicitari de Craciun.

Comunicat de presa

In perioada 18-23 decembrie 2011 Neocasa a initiat in colaborare cu La Mama si Cafepedia campania “Hrana din suflet pentru suflete” prin care Mos Craciun va putea ajunge la mai multi copii care nu il intampina de fiecare data de Sarbatori. Campania va debuta cu un atelier al lui Mos Craciun organizat in mansarda de la Cafepedia Romana, duminica, 18 decembrie 2011, incepand cu ora 11, in cadrul caruia se va orna turta dulce si se vor crea ornamente de brad si felicitari de Craciun.

Duminica, 18 decembrie 2011, ora 11, la Cafepedia Romana se va da startul campaniei "Hrana din suflet pentru suflete" prin care mai multi copii care nu au sansa sa il intampine in fiecare an pe Mos Craciun vor putea primi cadouri care sa le faca Sarbatorile mai luminoase. In cadrul acestui eveniment de lansare a campaniei o echipa de copii si de adulti cu suflet de copii vor crea ornamente de Craciun asemeni celor pe care le faceam din hartie glasata cand eram mici, felicitari de Craciun si vor orna turta dulce. Toata lumea este invitata in mansarda de la Cafepedia Romana pentru a descoperi cat de usor este sa fii ajutorul lui Mos Craciun!

Campania a fost initiata de Neocasa, va fi gazduita de Cafepedia Romana si se bucura de sprijinul mai multor parteneri precum La Mama (restaurantul care a redefinit mancarea romaneasca), Sweet Ela (cei care transforma dulciurile in arta), Clubul Vis in Dungi (echipa de detectori de basm profesionisti, de diferite specialitati) si Bacania Veche (pariul castigat cu mancarea buna).

In saptamana de dupa lansare, la Cafepedia Romana va asteapta sacul lui Mos Craciun sa il umpleti cu jucarii, carti si alte daruri pentru copiii sarmani. O urna de colectare va fi de asemenea amplasata la Bacania Veche de pe Barbu Vacarescu, nr. 49. Atat produsele create in atelierul Mosului, cat si cele colectate de-a lungul campaniei vor fi trimise, impreuna cu hrana pregatita de restaurantul La Mama catre copiii de la centrul Sf. Maria din Bucuresti si catre copii din zonele defavorizate ale judetului Vaslui, in ajunul Craciunului.

Oricare dintre noi se transforma din nou in copil atunci cand vine Craciunul – sa dam sansa si unor copii care au uitat sa zambeasca sa fure clipe de bucurie cu aceasta ocazie!

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri