Setari Cookie-uri

Se cauta ajutoare de Mos Craciun!

Campania va debuta cu un atelier al lui Mos Craciun organizat in mansarda de la Cafepedia Romana, duminica, 18 decembrie 2011, incepand cu ora 11, in cadrul caruia se va orna turta dulce si se vor crea ornamente de brad si felicitari de Craciun.

Comunicat de presa

In perioada 18-23 decembrie 2011 Neocasa a initiat in colaborare cu La Mama si Cafepedia campania “Hrana din suflet pentru suflete” prin care Mos Craciun va putea ajunge la mai multi copii care nu il intampina de fiecare data de Sarbatori. Campania va debuta cu un atelier al lui Mos Craciun organizat in mansarda de la Cafepedia Romana, duminica, 18 decembrie 2011, incepand cu ora 11, in cadrul caruia se va orna turta dulce si se vor crea ornamente de brad si felicitari de Craciun.

Duminica, 18 decembrie 2011, ora 11, la Cafepedia Romana se va da startul campaniei "Hrana din suflet pentru suflete" prin care mai multi copii care nu au sansa sa il intampine in fiecare an pe Mos Craciun vor putea primi cadouri care sa le faca Sarbatorile mai luminoase. In cadrul acestui eveniment de lansare a campaniei o echipa de copii si de adulti cu suflet de copii vor crea ornamente de Craciun asemeni celor pe care le faceam din hartie glasata cand eram mici, felicitari de Craciun si vor orna turta dulce. Toata lumea este invitata in mansarda de la Cafepedia Romana pentru a descoperi cat de usor este sa fii ajutorul lui Mos Craciun!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.