Setari Cookie-uri

Daruieste cadouri pentru o piele frumoasa si sanatoasa, cu Eucerin

Cu o experienta de peste 100 ani in stiinta si sanatatea pielii, Eucerin iti propune cateva cadouri, pentru femeile care isi doresc sa ramana mereu tinere, sa aiba un ten hidratat, chiar daca este extrem de sensibil.

Comunicat de presa

Poate ca venirea iernii, a frigului si a troienelor de zapada, nu ne bucura dar, cu siguranta, sarbatorile de iarna ne fac sa zambim. De sarbatori trimitem felicitari si urari calduroase, primim colindatori sau ascultam colinde, impodobim bradul, le spunem copiilor povestea Craciunului, suntem alaturi de cei dragi si, desigur... le oferim cadouri! Si pentru ca Mos Craciun vine doar odata pe an, iar lista cu numele celor carora ne dorim sa le facem o bucurie e tare lunga, Eucerin vine in ajutor cu cateva propuneri de cadouri, care pe langa un zambet sincer vor aduce cu ele si o piele frumoasa si sanatoasa!

Pentru EA

Cu o experienta de peste 100 ani in stiinta si sanatatea pielii, Eucerin iti propune cateva cadouri, pentru femeile care isi doresc sa ramana mereu tinere, sa aiba un ten hidratat, chiar daca este extrem de sensibil.

Iarna aceasta, Eucerin vine cu un program sustinut de ingrijire antirid, bazat pe un ingredient extrem de eficient, care functioneaza in orice anotimp: Eucerin Hyaluron Filler.

Acest cadou include urmatoarele produse:
Eucerin Hyaluron Filler - Crema de zi Eucerin Hyaluron Filler cu protectie UVA si SPF 15. Aceasta estompeaza ridurile profunde, iar cele din jurul gurii sunt reduse vizibil in scurt timp, crema fiind creata special pentru tenul uscat si sensibil, care are nevoie de o ingrijire foarte atenta;
- CADOU, crema de noapte Eucerin Hyaluron Filler. Tenul are nevoie de o ingrijire speciala in timpul noptii, iar crema de noapte Eucerin Hyaluron Filler continua lupta impotriva ridurilor si in timpul noptii, regenerand pielea datorita ingredientului Dexpanthenol;
- Lapte demachiant Eucerin DermatoCLEAN, care contine si el Acid Hyaluronic, cu o textura bogata. Aceasta lotiune cremoasa indeparteaza impuritatile de peste zi si machiajul, fara a deshidrata pielea.
Pret in farmacie: 154 RON

Pentru doamnele sofisticate si mereu la curent cu ultimele decoperiri tehnologice, Eucerin iti ofera un cadou cu adevarat deosebit, care le va capta atentia. Cel de-al doilea cadou Eucerin Hyaluron Filler include:
Eucerin Hyaluron Filler - Serumul concentrat Eucerin Hyaluron Filler. Acesta sporeste efectul ingrijirii zilnice antirid, pentru un aspect al pielii mai tanar si mai revigorat, din interior;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.