Setari Cookie-uri

Daruieste cadouri pentru o piele frumoasa si sanatoasa, cu Eucerin

Cu o experienta de peste 100 ani in stiinta si sanatatea pielii, Eucerin iti propune cateva cadouri, pentru femeile care isi doresc sa ramana mereu tinere, sa aiba un ten hidratat, chiar daca este extrem de sensibil.

Sanatatea pielii nu tine cont de sex, iar pielea unui barbat are la fel de multa nevoie de ingrijire si protectie ca cea a femeilor, mai ales in timpul iernii. Ofera-i tatalui, fratelui sau iubitului tau un cadou care sa-i ofere o piele hidratata, lipsita de riduri si de iritatii, alaturi de un set de pixuri foarte elegant! Cadoul Eucerin MEN include:
- Eucerin Men Crema antirid – contine trei dintre cele mai eficiente ingrediente antirid, care energizeaza pielea, o hidrateaza pentru 24 de ore si o protejeaza de imbatranirea prematura a tenului: Q10, Hyaluron si protectie UVA
- Eucerin Men Gel de ras - contine tehnologia revolutionara cu ioni de argint si polimeri speciali ce usureaza barbieritul. Acestia previn iritatiile si taieturile fine, in acelasi timp hidratand pielea sensibila. Barbieritul devine usor si placut, chiar si pentru persoanele cu dermatita atopica sau acnee;
- CADOU, un set de pixuri deosebit.
Pret in farmacie: 134 RON


Daca totusi cadoul potrivit nu se regaseste printre recomandarile noastre de mai sus, mai ai cateva variante. Suntem siguri ca printre ele se afla si cadoul perfect pentru a le oferi celor dragi un Craciun de neuitat, sau de ce nu pentru a-ti oferi chiar tie cateva momente de rasfat.


Eucerin DermoDENSIFYER Tenul matur merita un tratament deosebit de sarbatori iar cadoul Eucerin DermoDENSIFYER pastreaza tenul tanar indiferent de anotimp. Acesta include:
- crema de zi Eucerin DermoDENSIFYER
- laptele demachiant DermatoCLEAN – la jumatate de pret!
Pret in farmacie: 132 RON

Ofera-le prietenilor tai cateva momente de rasfat bine meritate prin cadoul Eucerin pH5, care include:
- deo roll-on Eucerin pH5, fara miros, special pentru piele sensibila;
- CADOU, crema de maini Eucerin pH5;
- ulei de dus Eucerin pH5.
Pret in farmacie: 61 RON

Pentru EL poti alege cel de-al doilea cadou Eucerin Men care include:
- Spuma de ras Eucerin Men – la jumatate de pret;
- Balsam after shave Eucerin Men.
Pret in farmacie: 83 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.