Setari Cookie-uri

Daruieste cadouri pentru o piele frumoasa si sanatoasa, cu Eucerin

Cu o experienta de peste 100 ani in stiinta si sanatatea pielii, Eucerin iti propune cateva cadouri, pentru femeile care isi doresc sa ramana mereu tinere, sa aiba un ten hidratat, chiar daca este extrem de sensibil.

- CADOU, demachiant de ochi bifazic Eucerin DermatoCLEAN - indeparteaza atat mascara cat si fardurile rezistente la apa si protejeaza impotriva deshidratarii.
Pret in farmacie: 124 RON

Produsele Eucerin Hyaluron Filler utilizeaza combinatia unica dintre acidul hyaluronic si bio-glicozidul saponina, care impreuna lupta eficient impotriva ridurilor profunde, imediat cum se formeaza, umplandu-le din interior. Bio-glicozidul saponina s-a dovedit a fi cel mai eficient stimulator al productiei de acid hyaluronic in celulele stratului epidermal, acolo unde ridurile profunde se formeaza. Gama Hyaluron Filler este cu atat mai eficienta, avand in vedere noua sa formula - cu de 5 ori mai mult Acid Hyaluronic.

Ai gasit si cadoul potrivit pentru prietena ta cea mai buna - aceeasi persoana care iti povestea despre lupta ei cu ridurile de expresie ale tenului sensibil, intolerant la multe produse cosmetice: cadoul Eucerin Q10. Acesta include:
Eucerin q10 - Crema de zi Eucerin Q10. Aceasta contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formarii ridurilor. Coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ ce au un efect daunator asupra pielii, oferind o piele sensibil mai neteda si vizibil mai ferma;
- CADOU, crema de noapte Eucerin Q10, pentru a imbunatati regenerarea celulara in timpul noptii;
- Lotiunea micelara 3 in 1 Eucerin DermatoCLEAN – este ideala pentru persoanele cu tenul sensibil care isi doresc o curatare delicata si lipsita de griji. Este produsul de curatare perfect pentru cele dintre noi cu o viata extrem de activa, tocmai pentru ca este un produs 3 in 1: curata, tonifica, demachiaza si zona ochilor.
Pret in farmacie: 135 RON

Pentru EL - Arata-i ca sanatatea pielii lui este extrem de importanta pentru tine
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.