Provocarea lui Mos Craciun: Masini care vor construi orasele viitorului

Provocarea lui Mos Craciun: Masini care vor construi orasele viitorului
Kudika
19 Decembrie 2011

Premiul cel mare va fi format din o macheta Industrial Access si un joc Lego.

Comunicat de presa

Industrial Access, companie lider pe piata din Romania in domeniul inchirierii de echipamente de lucru la inaltime, a decis ca in acest an, cu ocazia sarbatorilor de iarna, sa le ofere angajatilor un bonus inedit. Astfel, compania a lansat un concurs dedicat copiilor angajatilor sai din toata tara, denumit Provocarea lui Mos Craciun: Masini care vor construi orasele viitorului. Copiii sunt invitati sa participe la concurs pregatind un desen sau mai multe in care sa ilustreze cum arata, in imaginatia lor, masina de constructii a viitorului.
masina care va construi orasele viitorului

Premiul cel mare va fi format din o macheta Industrial Access si un joc Lego. Castigatorul premiului va primi cadoul direct de la Mos Craciun, care va intra direct la balconul lui de pe o nacela. In plus, Mos Craciun le-a pregatit cadouri tuturor copiilor angajatilor companiei.

Industrial Access este o companie care investeste constant in agajatii sai. Drept dovada, avem un grad ridicat de loialitate . Din echipa noastra fac parte inca primii angajati ai companiei, care ni s-au alaturat la infiintare, acum 6 ani. Implicarea si dedicarea echipei se reflecta direct in rezultatele companiei din ultimii 3 ani. Pentru a mentiona doar un exemplu in acest sens, in primele 11 luni ale lui 2011, veniturile companiei au crescut cu 70% fata de aceeasi perioada din 2010 si pentru prima oara in ultimii 3 ani compania a obtinut profit. Sarbatorile de iarna sunt o buna ocazie pentru a le multumi angajatilor pentru efortul lor si pentru a le oferi o amintire memorabila pentru anul care se incheie”, declara Stefan Ponea, CEO&Managing Partner, Industrial Access.

Concursul Masini care vor construi orasele viitorului este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 – 12 ani. Lucrarile copiilor vor fi evaluate de catre un juriu format din angajati ai companiei care nu sunt parinti, luand in considerare 3 criterii:

1. Creativitate – va fi apreciata originalitatea ideilor.
2. Poveste – Ce face masina respectiva? Ce functii speciale are si ce tip de constructii realizeaza? De ce va fi importanta in orasul viitorului?
3. Calitatea desenului – Modelele bine desenate vor vorbi de la sine. Un model bine prezentat, atent desenat va avea mai multe sanse sa ajunga in top.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri