Setari Cookie-uri

Provocarea lui Mos Craciun: Masini care vor construi orasele viitorului

Premiul cel mare va fi format din o macheta Industrial Access si un joc Lego.

Premiul cel mare va fi format din o macheta Industrial Access si un joc Lego. Castigatorul premiului va primi cadoul direct de la Mos Craciun, care va intra direct la balconul lui de pe o nacela. In plus, Mos Craciun le-a pregatit cadouri tuturor copiilor angajatilor companiei.

Industrial Access este o companie care investeste constant in agajatii sai. Drept dovada, avem un grad ridicat de loialitate . Din echipa noastra fac parte inca primii angajati ai companiei, care ni s-au alaturat la infiintare, acum 6 ani. Implicarea si dedicarea echipei se reflecta direct in rezultatele companiei din ultimii 3 ani. Pentru a mentiona doar un exemplu in acest sens, in primele 11 luni ale lui 2011, veniturile companiei au crescut cu 70% fata de aceeasi perioada din 2010 si pentru prima oara in ultimii 3 ani compania a obtinut profit. Sarbatorile de iarna sunt o buna ocazie pentru a le multumi angajatilor pentru efortul lor si pentru a le oferi o amintire memorabila pentru anul care se incheie”, declara Stefan Ponea, CEO&Managing Partner, Industrial Access.

Concursul Masini care vor construi orasele viitorului este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 – 12 ani. Lucrarile copiilor vor fi evaluate de catre un juriu format din angajati ai companiei care nu sunt parinti, luand in considerare 3 criterii:

1. Creativitate – va fi apreciata originalitatea ideilor.
2. Poveste – Ce face masina respectiva? Ce functii speciale are si ce tip de constructii realizeaza? De ce va fi importanta in orasul viitorului?
3. Calitatea desenului – Modelele bine desenate vor vorbi de la sine. Un model bine prezentat, atent desenat va avea mai multe sanse sa ajunga in top.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.