PurplePassion de la Bosch - cadoul de Craciun pentru o coafura impecabila de Revelion

PurplePassion de la Bosch - cadoul de Craciun pentru o coafura impecabila de Revelion

Cu un design feminin, de culoare vintage roz, si decoratiuni, gama PurplePassion se adreseaza femeii moderne, elegante, independente si foarte ocupate, careia ii place sa fie mereu aranjata si gata de a fi in centrul atentiei.

Comunicat de presa Retail jobs

Indiferent ca vorbim despre Sleek Look, bob, bucle Glamour, Back to the 70s, Big Hair, breton, carare intr-o parte sau Short Cut, cu setul Design-Hairstyling PurplePassion de la Bosch petrecerea de Revelion va fi mai stralucitoare. Si pentru ca se spune ca asa cum iti incepi anul, asa vei continua pe parcursul lui, specialistii Bosch recomanda ca fiecare femeie cocheta sa aiba la indemana gama PurplePassion, cu ajutorul careia poate fi stralucitoare in fiecare zi din 2012.

Cu un design feminin, de culoare vintage roz, si decoratiuni, gama PurplePassion se adreseaza femeii moderne, elegante, independente si foarte ocupate, careia ii place sa fie mereu aranjata si gata de a fi in centrul atentiei. Gama PurplePassion de la Bosch este formata dintr-un uscator de par, o perie de coafat cu aer cald si o placa de intins parul.

Uscatorul de par PurplePassion

Uscator de par Bosch PHD3304Cei 1800 de W ai uscatorului de par Bosch fac totul pentru un look perfect si functioneaza silentios. Doua comutatoare glisante separate, pentru viteza si temperatura, se adapteaza dorintelor individuale de styling. Uscatorul de par cu design de culoare roz vintage si decoratiuni este usor de curatat datorita grilajului detasabil de admisie a aerului. Acesta este dotat cu o duza pentru coafat, styling si modelare si un diffuser.

Placa de intins parul PurplePassion

Placa de par PHS2004Cu ajutorul placii de intins parul PurplePassion de la Bosch se pot realiza usor si protectiv cele mai noi coafuri. Designul sau ingust permite chiar si intinderea parului scurt. Mai mult, placile de incalzire cu suprafata ceramica ale acestui aparat trateaza parul cu delicatete. Printre avantajele placii de par se numara designul feminin, comutatorul pornit/oprit cu indicator de control luminos, temperatura maxima de 200ºC si timpul scurt de incalzire: 60 de secunde.

Perie de par Bosch PHA2204Peria de coafat cu aer cald PurplePassion

Peria mare aduce mai mult volum oricarui look, iar peria mai mica, cu peri naturali ofera fiecarei coafuri stralucire si farmec misterios. Tasta separata Cool, pentru fixarea coafurii, asigura pastrarea buclelor.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri