Setari Cookie-uri

Trezeste-te si straluceste! Cu noul fond de ten Wake Me Up de la Rimmel London

Wake Me Up este primul fond de ten lichid de la Rimmel ce reimprospateaza pielea instantaneu, conferindu-i un aspect sanatos, o stralucire radianta, estompand in acelasi timp semnele de imbatranire prematura a pielii.

Comunicat de presa

Traiesti in ritmul rapid de viata al Londrei? Nu ai timp pentru somnul de frumusete, de 8 ore pe noapte? Multumeste-i cerului pentru fondul de ten Wake Me Up de la Rimmel, disponibil din ianuarie 2012. Pielea obosita si terna va deveni istorie! De acum te poti trezi si pur si simplu, stralucind!

Wake Me Up Wake Me Up este primul fond de ten lichid de la Rimmel ce reimprospateaza pielea instantaneu, conferindu-i un aspect sanatos, o stralucire radianta, estompand in acelasi timp semnele de imbatranire prematura a pielii. Indiferent de ora la care ai ajuns acasa seara trecuta, acest fond de ten elimina imediat semnele vizibile de oboseala, facand pielea sa arate intinerita. Nimeni nu trebuie sa stie ca ai ajuns la 3 dimineata acasa!

Care este secretul Rimmel London? In primul rand, textura usoara, fina, se omogenizeaza usor, acoperind porii 100% pentru un aspect natural, fara cusur. In al doilea rand, contine perle stralucitoare care ilumineaza pielea si ii ofera o stralucire sanatoasa. In al treilea rand, formula high-tech contine peptide, care ajuta la cresterea elasticitatii pielii, astfel incat aceasta sa se poata recupera mai repede. In final, pielea radiaza, arata mai tanara si mai putin obosita, iar aparitia liniilor fine si a ridurilor este vizibil redusa. Si pentru ca viitorul pielii tale este de asemenea important, fondul de ten Wake Me Up are un factor de protectie solara de 15 pentru a-ti proteja pielea de razele nocive ale soarelui.

Datorita bogatei palete de 6 nuante, ce cuprinde tonuri de la cele mai deschise pana la tonuri medii/calde, iti vei putea gasi cu usurinta un fond de ten care sa se potriveasca nuantei naturale a tenului tau. Rezultatul va fi unul natural, fara efect de masca. Se omogenizeaza fara pic de efort si hidrateaza instant, astfel incat pielea este hranita pentru intreaga zi. In plus, Wake Me Up se simte atat de usor si confortabil pe piele, incat vei uita ca este acolo. Si pentru ca Rimmel stie ca viata ta decurge mereu in ritm alert, Wake Me Up rezista intreaga zi: machiajul la care ai muncit atat de mult va ramane intact pana la 10 ore.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.