Setari Cookie-uri

Trezeste-te si straluceste! Cu noul fond de ten Wake Me Up de la Rimmel London

Wake Me Up este primul fond de ten lichid de la Rimmel ce reimprospateaza pielea instantaneu, conferindu-i un aspect sanatos, o stralucire radianta, estompand in acelasi timp semnele de imbatranire prematura a pielii.

Fondul de ten Wake Me Up este prezentat intr-un recipient atractiv de sticla, care va aduce un plus de lux oricarei masute de toaleta. Dezvaluind nuanta lichidului din interior, sticla transparenta este embosata in partea de jos cu distinctivul logo Rimmel. Pe partea din fata a sticlei troneaza stralucitoarea grafica alba cu portocaliu: noul cod de culoare chic pentru acest fond de ten Rimmel. Pentru a completa aspectul deosebit al recipientului, acesta este acoperit cu un capac portocaliu sidefat, care transmite energie vibranta, pozitiva. Exact ce aveai nevoie ca sa te trezeasca la viata!

Kate Moss este starul noii campanii publicitare


Kate Moss Cu programul ei de lucru agitat si viata sociala de invidiat, ambasadoarea Rimmel Kate Moss este alegerea perfecta pentru a fi imaginea noului fond de ten, atat in campania pentru print, cat si in cele pentru TV si online. Supermodelul si style icon-ul britanic are o stralucire naturala: pielea este perfect luminoasa, parul blond curge in valuri senzuale, iar dupa cum isi intinde bratul pare sa se fi trezit de curand. Fara nici un dubiu, Kate straluceste!

Daca esti o persoana mereu in miscare, care-si traieste viata intr-un ritm alert, nu-ti schimba programul: schimba-ti fondul de ten! Trezeste-ti pielea la viata si lumineaz-o cu noul fond de ten Wake Me Up, cu efect anti-oboseala si finish impecabil. Trezeste-te si straluceste!

Gama:
Fond de ten Wake Me Up - 6 nuante, de la deschis pana la mediu-cald (100, 103, 200, 300, 303, 400), pret 42 lei

Concealer Wake Me Up – 2 nuante (010, 030), pret 21 lei


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.