Setari Cookie-uri

Cel mai nou parfum pentru barbati, inspirat de cea mai hip capitala electro: Berlin Playboy

Inspirat de noptile electro si cultura underground plina de culoare ale Berlinului, Berlin Playboy reprezinta echilibrul perfect dintre structura aromatica de tip clasic si efervescenta proaspata.

Comunicat de presa

Atunci cand vor sa petreaca, clubber-ii uber-cool fac o calatorie pana la Berlin, capitala vietii de noapte in Europa. Acum, Playboy surprinde esenta vibranta a acestei metropole underground si electro in noul sau parfum pentru barbati: Berlin Playboy, disponibil incepand cu luna ianuarie 2012.

De la est la vest, Berlin este orasul in care se intampla cele mai interesante lucruri dupa lasarea serii. Muzica electro se intalneste cu grupul eclectic de artisti, creand o atmosfera surprinzatoare si diversa, in care orice se poate intampla. Il vei gasi pe Berlin Playboy la o petrecere underground sau facand pe DJ-ul in cel mai neobisnuit club, amenajat intr-o fosta fabrica, petrecand pana tarziu dupa rasaritul soarelui.

Vrei sa te alaturi petrecerii? Aroma proaspata si energica a lui Berlin Playboy te va transforma dintr-un simplu baiat in Barbatul Playboy. Scoate-ti la iveala latura cool si increzatoare si pregateste-te sa intri in mix! Apasa play!

Un parfum dinamic, masculin

Berlin Playboy Inspirat de noptile electro si cultura underground plina de culoare ale Berlinului, Berlin Playboy reprezinta echilibrul perfect dintre structura aromatica de tip clasic si efervescenta proaspata. Parfumul se deschide cu un acord condimentat, care se intrepatrunde cu note spumoase de gin cu gheata, ce evoca energie si forta. Imediat se deschide inima frunctata a parfumului, unde merisorul zemos si merele sunt mixate cu muscatele clasice pentru a crea o vibratie intensa. In cele din urma, notele lemnoase cu accente de mosc, construite in jurul unui nucleu de muschi, lasa o atingere senzuala, masculina. Experienta generala este cea a unui parfum masculin modern si plin de energie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.