Incepeti noul an in stil Bizantin cu vinurile fine de la Halewood

Incepeti noul an in stil Bizantin cu vinurile fine de la Halewood
Kudika
12 Ianuarie 2012

Pentru inceputul acestui an Cramele Halewood va recomanda doua vinuri elegante, cu personalitate: Byzantium Blanc de Transylvanie si Byzantium Rosso di Valachia.

Comunicat de presa

Pentru inceputul acestui an Cramele Halewood va recomanda doua vinuri elegante, cu personalitate: Byzantium Blanc de Transylvanie si Byzantium Rosso di Valachia. Aromele complexe ale acestor vinuri indraznete va vor duce cu gandul la arta, secretele si placerile lumii bizantine.

Byzantium Blanc de Transylvanie

Acest vin imbina buchetul floral si aroma unica a soiului Gewurtztraminer cu robustetea, corpolenta si cremozitatea datorata echilibriului acid al soiului Pinot Gris. De culoare galben verzui, Byzantium Blanc de Transylanie are un caracter bine echilibrat, sustinut de o aciditate naturala si de note fine de fructe exotice.

Este insotitorul perfect pentru salate, legume la gratar, preparate din carne de pui sau preparate din bucataria asiatica.

Byzantium Rosso di Valachia

Cu o roba rubinie si reflexe purpurii, Byzantium Rosso di Valachia este un cupaj din Feteasca Neagra, Merlot si Pinot Noir. Un vin cu buna consistenta, cu o paleta aromatica ce te duce cu gandul la prunele coapte, ciresele carnoase si note subtile de vanilie. Feteasca Neagra ii aduce culoare, corpolenta si individualitate, Pinot Noir adauga complexitate, iar Merlot ii confera catifelare si persistenta.

Este ideal pentru a fi servit alaturi de preparate din carne de vita, porc, rata si vanat.

Ambele vinuri pot fi achizitionate in toata reteaua de retail, online accesand www.winery-outlet.com, dar si din magazinele Halewood - The Winery Outlet (Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste, Urlati si Campulung).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri