Setari Cookie-uri

Terapia revolutionara cu ozon reda frumusetea fetei si corpului tau

Acorda-ti cateva ore de relaxare la o clinica de infrumusetare, unde specialistii in remodelare corporala vor aplica cea mai noua tehnologie si proceduri revolutionare ca sa iti redea stralucirea si starea de bine.

Comunicat de presa

La finalul unei saptamani agitate, in care ai alergat cu inima la gura intre liste interminabile de taskuri, ai sarit peste mesele principale, te-ai culcat cu dureri de stomac si te-ai trezit cu dureri de cap, spune STOP!

Acorda-ti cateva ore de relaxare la o clinica de infrumusetare, unde specialistii in remodelare corporala vor aplica cea mai noua tehnologie si proceduri revolutionare ca sa iti redea stralucirea si starea de bine.



Produsele cosmetice pe baza de ozon sunt o noutate pe piata romaneasca. SlimArt ofera clientelor sale acest cadou pretios, un suflu de oxigen pentru piele si suflet. Conform terapeutilor clinicii de infrumusetare, tratamentele corporale cu produse pe baza de ozon fac corpul sa-si recapete formele, iar organismul sa-si regaseasca echilibrul, buna dispozitie si increderea in sine.

Cum actioneaza tratamentele si produsele pe baza de ozon:
- Oxigeneaza puternic tesuturile organismului
- Elimina toxinele
- Imbunatateste circulatia sangelui si limfei.

Ce obtii in urma tratamentelor cu ingrediente active pe baza de ozon:
- Scaderea in greutate
- Tonifierea musculara
- Remodelarea corporala
- Incetinirea procesului de imbatranire si degradare al pielii
- Buna dispozitie si incredere in sine.

Slim Soon - remodelare intensiva si distrugerea adipozitatii localizate

Este un tratament care, prin natura produselor folosite, este catalogat drept o terapie pentru slabire rapida si remodelare intensiva. Slim Soon combina impachetarea si masajul in scopul activarii si eficientizarii cremelor, serului si gelurilor aplicate.

Rezultate Slim Soon:
- Oxigeneaza organismul
- Stimuleaza lipoliza
- Reduce adipozitatile localizate
- Activeaza dinamismul celular
- Indeparteaza deseurile metabolice
- Intareste capilarele.

Acest tip de impachetare este indicat inaintea inceperii unui program de slabire, cu exercitii fizice si diete alimentare. Pentru ca este un tratament de remodelare rapida, corpul capata forma dorita inca de la primele sedinte.
200 ron/sedinta 60 -90 min
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.