Setari Cookie-uri

Terapia revolutionara cu ozon reda frumusetea fetei si corpului tau

Acorda-ti cateva ore de relaxare la o clinica de infrumusetare, unde specialistii in remodelare corporala vor aplica cea mai noua tehnologie si proceduri revolutionare ca sa iti redea stralucirea si starea de bine.

Melting Point - impachetari puternic anticelulita, potrivite oricarui tip de celulita

Este un tratament care topeste orice tip de celulita. In tratament, uleiul energetic si solutia modelanta anticelulitica folosite sunt completate perfect de actiunea namolului din alge marine, cu care se realizeaza impachetarea efectiva. Acesta din urma stimuleaza circulatia si protejeaza vasele de sange. Actiunea sa lipolitica favorizeaza schimburile metabolice, dezintoxicarea rapida si stimularea straturilor pielii, in actiunea de eliminare a celulitei. Aportul concomitent al produselor indicate in terapia Melting Point, dar si experienta profesionala a terapeutilor SlimArt, asigura obtinerea rezultatelor scontate, intr-un interval de timp scurt.
240 ron / sedinta 45-75 min

Dynamic Dimension – imbunatateste drenajul limfatic

Este gandit pentru a inlesni drenajul limfatic, indepartarea deseurilor metabolice din intreg corpul si remodelarea sanatoasa a formelor. Pentru a realiza aceste deziderate, Dynamic Dimension trebuie sa oxigeneze puternic corpul, ceea ce se va intampla cu siguranta, cu conditia ca produsele imbogatite cu ozon, pe baza carora functioneaza reteta, sa fie aplicate si intrebuintate corect. Dupa realizarea masajului pentru drenajul limfatic, impachetarea se face cu namol de alge, un parafango reductor cu un continut salin ridicat ce stimuleaza drenajul fuidelor stagnante in tesutului adipos. La sfarsitul tratamentului, se va simti o placuta senzatie de “golire”, insotita de relaxarea intregului corp.
70 ron / 45 min

Extreme Energy - impachetari destinate persoanelor active pentru eliminarea surplusului de acid lactic acumulat

Este un tratament care se adreseaza celor ce desfasora activitati fizice intense. In urma acestui tip de activitate, organismul acumuleaza in tesuturi acid lactic. Excesul de acid lactic ameninta sanatatea celulara, accelereaza procesele de fibroza si scleroza a tesuturilor si duc la aparitia de celule adipoase. Organismul produce acid lactic si din cauza stresului, dezechilibrand productia proprie de elastina si colagen care conduce la ingrosarea suprafetelor cutanate, in special a celor de pe solduri si coapse.

Extreme Energy nu numai ca ajuta la eliminarea surplusului de acid lactic din organism, dar si limiteaza acumularea acestuia in tesuturi. Pentru cei care fac sport de performanta sau in mod regulat, este bine de stiut ca oxigenul din produsele folosite la impachetarile Extreme Energy au rol sterilizant, prevenind infestarea micotica si cu veruci, foarte probabil a se intampla celor care frecventeaza salile de sport si locurile umede.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.