Setari Cookie-uri

Terapia revolutionara cu ozon reda frumusetea fetei si corpului tau

Acorda-ti cateva ore de relaxare la o clinica de infrumusetare, unde specialistii in remodelare corporala vor aplica cea mai noua tehnologie si proceduri revolutionare ca sa iti redea stralucirea si starea de bine.

185 ron / 60 min

Congenial Tension - impachetari pentru tonifierea si oxigenarea tesuturilor, dupa slabire si/sau sarcina

Dupa o cura de slabire sau perioada de sarcina si lauzie, organismul are nevoie sa prinda forta, sa se revigoreze si sa se tonifieze. Tratamentul Congenial Tension este o solutie completa pentru aceste situatii, dar nu numai, prin actiuni decise si energice asupra corpului. Sunt vizate, in special, abdomenul, partea interioara a coapselor si bratelor. Spuma tonifianta folosita in tratament are capacitatea de a “cimenta“ si recompacta spatiile intercelulare, de a hidrata si netezi epiderma. Impachetarile Congenital Tension reduc hipotonia, oxigeneaza si intaresc tesuturile, iar intreg corpul va capata o noua forma, mai elastica si bine conturata.
160 ron / 60 min

Gravity Free - impachetari pentru tonifierea si intarirea sanilor

Odata cu trecerea timpului, sanii nu mai sunt la fel de vigurosi si frumosi ca in tinerete. Fie ca “gravitatia” are sau nu legatura cu acest fenomen, tratamentul Gravity Free este dedicat tonifierii si intarii sanilor.

Produsele folosite in acest tratament au ingrediente active de inalta performanta si ajuta pielea sanilor sa se ridice si sa se autosustina intr-un mod sanatos si vizibil. Crema densificanta si spuma tonifianta, aplicate la impachetare, ajuta la hranirea celulara, la compactarea si cresterea tonusului tesuturilor sanilor. Inca dupa prima sedinta de impachetare, sanii se vor simti mai zvelti, fermi si frumos rotunjiti.
120 ron/sedinta

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.