Setari Cookie-uri

Unilever Food Solutions lanseaza 8 sosuri pentru a ajuta bucatarii romani sa-si incante consumatorii cu noi gusturi

Evenimentul "Testeaza-ne!" a fost primul roadshow de prezentare si degustare de sosuri organizat in Romania de o companie de foodservice, prin care Unilever Food Solutions a prezentat bucatarilor cele 8 noi sosuri Knorr pentru bucatari, precum si sosurile cu retete imbunatatite.

Comunicat de presa

Unilever Food Solutions anunta lansarea celor 8 noi sosuri pentru bucatarii profesionisti, dupa un turneu gastronomic de prezentare in patru orase ale tarii, care a avut loc in luna octombrie. Divizia pentru bucatari profesionisti a invitat bucatarii sa testeze noile sosuri si sa afle cum le pot folosi sa in diferite tipuri de preparate, pentru a-si incanta consumatorii cu noi gusturi.

Evenimentul "Testeaza-ne!" a fost primul roadshow de prezentare si degustare de sosuri organizat in Romania de o companie de foodservice, prin care Unilever Food Solutions a prezentat bucatarilor cele 8 noi sosuri Knorr pentru bucatari, precum si sosurile cu retete imbunatatite.

“Knorr iti face 4 promisiuni! Testeaza-ne!” a fost mesajul turneului gastronomic, dupa ce, timp de doua luni, Knorr i-a incurajat pe bucatari, operatori si consumatori sa puna intrebari pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro despre produsele Knorr pentru bucatari, despre ingrediente, gust, procese de productie si agricultura sustenabila care stau la baza produselor Knorr pentru bucatari.

Sustenabilitatea si grija pentru mediu, precum si schimbarile in gusturile consumatorilor (ca urmare a studiilor realizate de Unilever Food Solutions*) sunt motivele pentru care Knorr pentru bucatari a imbunatatit retetele sosurilor si va lansa alte 8 sosuri in cadrul turneului gastronomic.

Urmand cele patru noi promisiuni facute de Knorr pentru bucatari– un gust mai bun, ingrediente mai bune, eficienta mai mare si grija mai mare pentru mediu – Knorr pentru bucatari lanseaza in cinci orase (Ploiesti – 4 octombrie, Sibiu – 11 octombrie, Constanta - 18 octombrie , Oradea – 25 octombrie si Bucuresti – 2 noiembrie) sosuri complet noi, dar si sosuri cu retete optimizate dupa gusturile locale.

Prin degustarea de sosuri, Unilever Food Solutions le prezinta bucatarilor din cele cinci orase, dar si bucatarilor din orasele vecine, noutatile aparute in gusturile romanilor si ii invita sa testeze in acest turneu gastronomic o parte din sosurile nou lansate si din cele cu retete imbunatatite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.