Setari Cookie-uri

Recapata-ti vitalitatea tenului cu migdale bio, firesc, de la Weleda!

Weleda te ajuta sa ai grija de pielea ta in aceasta iarna si vine in intampinarea nevoilor tale cu gama de produse cosmetice naturale cu migdale.

Comunicat de presa

O piele hidratata este o piele protejata. O crema hidratanta sau hranitoare va face minuni asupra tenului revitalizandu-l si pregatindu-l sa faca fata unei noi zile. Cu doar cateva mici schimbari in rutina ta zilnica, vei putea fi sigura ca pielea ta este capabila sa infrunte vremea neprietenoasa, aratand la fel de stralucitoare ca intotdeauna!

migdale Weleda te ajuta sa ai grija de pielea ta in aceasta iarna si vine in intampinarea nevoilor tale cu gama de produse cosmetice naturale cu migdale. Prin proprietatile recunoscute ale migdalelor cultivate biodinamic in propriile gradini de langa Sttudgart, crema faciala cu migdale, impreuna cu demachiantul si crema hidratanta cu migdale sunt solutia la vesnicele probleme ale tenului, indiferent de textura lui.

Gama bio de ingrijire a tenului cu migdale de la Weleda se recomanda pentru ingrijirea tenului sensibil si este foarte potrivita si pentru perioada de sarcina. Atunci cand organismul nu mai poate regla actiunea unor stimuli externi daunatori functionarii sanatoase a pielii, aceasta reactioneaza iritandu-se si are nevoie de ajutor pentru a se reechilibra.

Weleda crema hidranta migdale Crema hidratanta cu migdale – hidratare din plin pentru pielea insetata
. Aceasta este o crema de zi si de noapte rapid absorbita in piele, cu o textura usoara, pentru ingrijirea delicata a tenului sensibil. Uleiul delicat de migdale, uleiul fin din samburi de prune si substantele naturale hidratante continute protejeaza pielea impotriva uscarii, au un efect calmant, restabilesc echilibrul natural al pielii si stimuleaza regenerarea naturala a acesteia: pielea castiga in elasticitate si devine neteda si catifelata la atingere.

Utilizare: dimineata si seara, dupa curatare si tonifiere, aplicati pe fata, gat si decolteu. Poate fi folosita cu succes si ca baza pentru machiaj. Pret: 77 lei

Crema faciala cu migdale – protejeaza si regenereaza. Este o crema bogata de zi si de noapte, pentru ingrijirea intensiva a tenului sensibil si a celui cu tendinta de uscare. Uleiul delicat de migdale, uleiul rafinat de samburi de prune si substantele naturale hidratante pe care le contine protejeaza pielea de influentele mediului inconjurator si ii stimuleaza regenerarea naturala. In acest mod crema amelioreaza iritatiile si senzatiile de intindere a pielii, chiar si pentru pielea hipersensibila, aceasta redobandindu-si echilibrul natural. Rezultatul: un ten sanatos care straluceste si o piele naturala si catifelata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.