Setari Cookie-uri

Recapata-ti vitalitatea tenului cu migdale bio, firesc, de la Weleda!

Weleda te ajuta sa ai grija de pielea ta in aceasta iarna si vine in intampinarea nevoilor tale cu gama de produse cosmetice naturale cu migdale.

Utilizare: Dimineata si seara, dupa curatare si tonifiere, aplicati pe fata, gat si decolteu. Poate fi folosita cu succes si ca baza pentru machiaj. Pret: 77 lei

Lapte demachiant delicat cu migdale – curata delicat si protejeaza tenul sensibil

Weleda lotiune demachianta O lotiune deosebit de blanda, fara ingrediente sintetice pentru curatare, care indeparteaza impuritatile din adancul porilor fara a irita pielea. Uleiurile de migdale si de samburi de prune ingrijesc delicat pielea si o protejeaza impotriva uscarii.

Acest lapte demachiant cu textura sa cremoasa si usoara sta la baza gamei de ingrijire a tenului cu migdale, el calmand pielea sensibila prin reechilibrarea functiilor sale naturale de autoreglare.

Mod de aplicare: Aplicati dimineata si seara o cantitate mica de produs pe o discheta demachianta umeda sau aplicati cu varfurile degetelor pe fata, gat si decolteu prin miscari circulare usoare si evitati conturul ochilor. Clatiti cu apa calduta sau stergeti cu o discheta demachianta umeda. Tenul dumneavoastra este acum pregatit pentru urmatoarele etape de ingrijire. Pret: 48 lei

Produsele Weleda
sunt testate dermatologic si nu contin materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.

Produsele Weleda pot fi achizitionate din farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catena, Citypharma, dar si din magazinele naturiste si online, din toata tara (MioBio, Napati, BioGood, Biobunatati, etc). Aflati mai multe detalii pe www.weleda.com.ro.

Produsele sunt testate clinic si nu sunt testate pe animale.
Produsele Weleda sustin utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei. Ele sunt produse in Germania, la Schwäbisch Gmünd, in apropiere de Stuttgart.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.