Setari Cookie-uri

Givenchy - Instant Bucolique, colectia primavara-vara 2012

"Instant Bucolique" este inspiratia rurala a unei frumuseti naturale uimitoare. O respiratie ce insufla inimii si mintii prospetime si optimism.

Comunicat de presa

Primavara este pe drum. Culoarea prinde viata de-a lungul pajistilor si prospetimea se inteteste in aerul curat. Primavara ne incanta cu vesti bune, insuflate de graul verde, cu miile sale de nuante. Culorile prind viata odata cu primele raze de soare, apoi, dispar asemeni unui simplu moft. Floarea de mac se unduieste in adierile vantului, sustinuta de un fir de lumina ce dispare odata cu primul nor. Straluceste pe pajisti asemeni unei bomboane vintage ce luceste pe limba. Rautacioasa si stralucitoare, oscileaza intre rosul pasiunii efemere si buna dispozitie a unei nuante de portocaliu. Samanta de rapita infloreste intr-un contrast solar. Zambila salbatica imprastie dare albastrui in subarboret, invitandu-ne la o cautare rurala de comori. Unduiri de culori se nasc din natura care ne inconjoara, cu o energie plina de bucurie. Ador aceasta violenta delicata a Naturii atunci cand se iveste printre umbre pentru a ne aduce inapoi la lumina prezentului.

Instant Bucolique

Iubesc aceasta fragilitate sezoniera care inspira dorinta si curajul. Un moment destul de puternic pentru a trezi poetii si indragostitii intr-o fragilitate care te duce intr-o stare de constienta sau de inconstienta, unde totul pare ca se naruie, dar acolo unde energia te face sa simti ca emotia momentului este singurul lucru care conteaza.

O profunzime a emotiilor care hranesc simturile cu o dorinta pentru nou. Emotiile ce trebuie captate pentru a le asimila forta dupa cum dorim, asemeni Impresionistilor care au reusit sa opreasca timpul pentru a savura clipa. Colectia Primavara-Vara 2012 isi ofera singura mici placeri, cautand lumina dispersata a unui spectru de culori primare ca atunci cand cel mai important este sa-ti focalizezi atentia asupra miezului problemei.

Instant Bucolique” este inspiratia rurala a unei frumuseti naturale uimitoare. O respiratie ce insufla inimii si mintii prospetime si optimism.

UN PRODUS MUST-HAVE
Le Prisme Visage Bucolique
UNIQUE COMPACT POWDER – SPRING GLOW
(O PUDRA COMPACTA UNICA – O STRALUCIRE DE PRIMAVARA)

BUCOLIC BLOSSOMS Nr. 1


Le Prisme Visage Bucolique O pajiste plina de flori, vazuta din cer, ce ar fi putut inspira pictorii pointilisti care visau sa redefineasca Impresionsimul, deconstruind culoarea in cautarea luminii naturale divine… Intr-un amestec bland de culori, cu prospetimea de primavara, pudra compacta Bucolic Blossoms lumineaza orice tip de piele cu un val stralucitor, energizant si luminos. Textura sa micronizata permite suprafata decorata de o culoare inchisa si un efect de makeup “blurred” (estompat), intr-o armonie perfecta cu lumea rurala si pictoriala a acestei colectii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.