Dezbatere nationala super importanta: de ce bea romanul bere?

Dezbatere nationala super importanta: de ce bea romanul bere?
Kudika
23 Ianuarie 2012

Dezbaterea va avea loc pe 27 ianuarie, la ora 16:00 si va fi transmisa live pe pagina de Facebook a marcii Ciuc Premium pentru ca publicul sa-si poata spune parerea.

Comunicat de presa

DezbatereInstitutul de Bere Ciuc Premium crede cu tarie ca berea se bea doar pentru gust si a creat o campanie de promovare a unui consum corect de bere. Cu toate astea, Ciuc nu pretinde ca detine adevarul absolut si lanseaza acum o dezbatere nationala in jurul berii. Participantii inscrisi sunt: Jurnalistul Razvan Exarhu, scriitorul Adrian Georgescu, bloggerii Adrian Ciubotaru, Adi Hadean, Alexandru Negrea, Bobby Voicu si Chinezu, rapper-ul Grasu XXL, actorii Florin Busuioc si Radu Gabriel, comediantii Sergiu Floroaia si Teo.

Dezbaterea va avea loc pe 27 ianuarie, la ora 16:00 si va fi transmisa live pe pagina de Facebook a marcii Ciuc Premium pentru ca publicul sa-si poata spune parerea.

Daca nu bem berea doar pentru gust, o bem din obisnuinta, dupa pret sau dupa reclama? O bem doar la etapa sau doar cu prietenii? Sau pentru eliminarea tensiunilor? Antropologic, social si cultural, e de bine sau de rau?

Blogger-ul Chinezu si actorul Florin Busuioc sunt echipa Ciucnitorilor si vor sa arate ca berea consumata responsabil se bea pentru un plus de sanatate. „Si nu vorbim doar din teorie, desi avem studii temeinice pentru a dovedi acest lucru, ci suntem si niste <

> responsabili. De aceea, pentru sanatatea dumneavoasta, recomandam o bere pe zi. Dar nu mai mult, in nici un caz mai mult.” a declarat Chinezu in numele echipei.

Actorul Radu Gabriel si blogger-ul Bobby Voicu s-au inscris in dezbatere cu gandul de a demonstra ca berea se bea, intai si intai, pentru socializare: „Sustinem ca berea este, prin excelenta, bautura pe care o bei cu gasca, la munte, la mare, dupa munca, la distractie. Berea este o bautura sociala!”.

Blogger-ul Adrian Ciubotaru si comediantul Sergiu Floroaia spun ca berea iti da 'o stare': „Conform cercetarilor in profunzime realizate pe teren am ajuns la concluzia ca oamenii beau bere pentru stare. Unii zic ca gusturile nu se discuta, dar noi zicem ca gustul da." au declarat cei doi.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri