Setari Cookie-uri

Dezbatere nationala super importanta: de ce bea romanul bere?

Dezbaterea va avea loc pe 27 ianuarie, la ora 16:00 si va fi transmisa live pe pagina de Facebook a marcii Ciuc Premium pentru ca publicul sa-si poata spune parerea.

Blogger-ul Alexandru Negrea s-a aliat cu rapper-ul Grasu XXL sa demonstreze ca berea se bea mai intai pentru distractie. „Noi, Grasu XXL, zis si Dragos Nichifor, rapper profesionist si Alexandru Negrea, zis si Alexandru Negrea, blogger, sustinem ca berea nu se poate bea decat daca e vorba despre distractie. Va asteptam sa ne votati, daca sunteti de acord cu noi si sa fiti prezenti la dezbaterea impotriva gustului.”

Blogger-ul culinar Adrian Hadean si comediantul Teo vor demonstra ca berea o bei pentru ca poti. Echipa explica: “Daca luam toate motivele laolalta, ni se arata principalul motiv: bem bere pentru ca putem! Nu e scumpa, se gaseste peste tot si nu te darama ca taria. In plus, are alcool! Berea e tot timpul acolo pentru noi, si o bem. Pentru ca putem.”

Pe toti ii uneste insa un singur lucru: credinta ca pot demonta Gustul.

Cauza Gustului va fi sustinuta de catre Razvan Exarhu si Adrian Georgescu, care cred ca „berea trece, gustul ramane” si ca orice alt motiv este, cel mult, de ordin secundar.

Neutralitatea este asigurata de Andi Moisescu. Arbitrul va fi chiar unul din initiatorii Institutului de Bere, alaturi de Ciuc Premium, Bogdan Naumovici.

Opiniile publicului sunt insa esentiale pentru tragerea concluziilor finale. Intrand pe pagina de Facebook Ciuc in ziua dezbaterii, publicul va putea posta comentarii de sustinere pentru una dintre echipe sau va putea introduce noi motive in dezbatere. Iar participarea in dezbatere va fi rasplatita pe deplin.

Pana in ziua dezbaterii, in pagina aplicatiei se pot vizualiza filmele de prezentare a fiecarei echipe in parte. Astfel, pana vineri, 27 ianuarie, aveti timp sa va alegeti echipa preferata pe care doriti sa o sustineti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.