Setari Cookie-uri

Primul boutique law firm din Romania

Ghica Boutique Law Firm are angajati cu vasta experienta in domeniul corporatist, comercial, bancar si imobiliar.

Comunicat de presa

Cu un concept unic, primul boutique law firm din Romania, Ghica Boutique Law Firm, aduce mai mult decat cunostintele si abilitatile necesare pentru a atinge scopul afacerii clientului si obiectivele legale: un partener care intelege, un partener focalizat sa elaboreze o strategie creativa, care sa ajute clientul sa ajunga exact unde are nevoie.

cristina ghica Boutique LAW FIRM Conceptul de boutique de avocatura este destul de nou pe piata, dar se dovedeste mult mai eficient pentru clienti, decat clasicele firme de avocatura. Pe cand acestea preiau orice caz, boutique-urile sunt nisate doar pe anumite aspecte juridice, fapt care le face mult mai eficiente la nivel de business. Boutique nu inseamna o firma mica cu un maxim de angajati, ci o firma cu avocati specializati pe anumite zone ale legii. Momentan in Romania exista un singur boutique de acest gen condus de avocata Cristina Ghica.

Ghica Boutique Law Firm are angajati cu vasta experienta in domeniul corporatist, comercial, bancar si imobiliar. Modern, agresiv si cu vederi progresiste, Ghica Boutique Law Firm pune la dispozitia clientilor din Romania si de peste hotare optiuni convenabile, cum ar fi activitati de afaceri desfasurate prin intermediul internetului si intalniri de afaceri cu avocatii, la sediu, precum si teleconferinte si videoconferinte.

Eficienta la preturi mai mici

cristina ghica Boutique LAW FIRM Avocatii Ghica Boutique Law Firm provin de la firme prestigioase de avocatura, de nivel inalt, fapt care le permite sa ofere cele mai bune servicii la tarife orare mult mai convenabile. Intr-o singura propozitie: obtinerea unor servicii similare celor prestate de firmele mari de avocatura la preturi mai mici. Indiferent de obiectivele de afaceri, de marimea companiei, Ghica Boutique Law Firm vorbeste pe limba clientului. Specialistii Ghica Boutique Law Firm ofera servicii si in limba engleza, spaniola si rusa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.