Setari Cookie-uri

Primul boutique law firm din Romania

Ghica Boutique Law Firm are angajati cu vasta experienta in domeniul corporatist, comercial, bancar si imobiliar.

Cristina Ghica

cristina ghica Cu o experienta de 10 ani de practica in legislatia romana si transfontaliera, Cristina Ghica a fondat, in 2009, Ghica Boutique Law Firm. Specializata in domeniul proiectelor si finantari corporatiste, in drept societar si comercial, fuziuni si achizitii, experienta Cristinei include, de asemenea, o cunoastere aprofundata a aspectelor privind corporatiile internationale si restructurarea corporatista, precum si a aspectelor de reglementare cu privire la domeniile bancar si imobiliar.

Implicata in tranzactii de o deosebita relevanta pentru cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata romaneasca, prin implicarea sistemului bancar si financiar, in tranzactii corporatiste sofisticate pentru corporatii internationale, Cristina a acordat consultanta in mari proiecte imobiliare de amploare cu finantare de pana la 482,5 milioane EUR, inclusiv in proiecte privind parcuri comerciale, centre comerciale, ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri si hoteluri.

“Suntem renumiti pentru permanenta preocupare pentru excelenta si pentru capacitatea de a gasi solutii inovatoare la cele mai complexe probleme juridice. Ne-am angajat sa reprezentam interesele clientilor nostri, atat in Romania, cat si in strainatate, inclusiv unele dintre marile companii romanesti, cu sarguintaa si succes tinand seama in acelasi timp si de obiectivele economice relevante.” - Cristina Ghica

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.