Kudika
2 Februarie 2012

AFI Europe Romania continua astfel parteneriatul reusit dezvoltat de-a lungul timpului cu retailerul, parteneriat consolidat prin deschiderea cu succes a unui hipermarket real,- in interiorul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania.

Comunicat de presa

AFI Europe Romania
a semnat recent un contract de inchiriere cu lantul de retail real,- pentru deschiderea unui hipermarket cu o suprafata de 12.000 metri patrati, situat in interiorul noului centru comercial “AFI Palace B.NOI” ce urmeaza sa fie construit in zona Bucurestii Noi din Capitala.

De 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni este cel mai tare mall de joaca

parteneriat de succesAFI Europe Romania continua astfel parteneriatul reusit dezvoltat de-a lungul timpului cu retailerul, parteneriat consolidat prin deschiderea cu succes a unui hipermarket real,- in interiorul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania.

AFI Palace B.NOI va fi cel de-al treilea centru comercial dezvoltat de AFI Europe in Romania, dupa AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti. Apreciem colaborarea de succes inceputa cu real,- in Romania si suntem convinsi ca ea va continua in aceasi directie si in cazul proiectului AFI Palace B.NOI”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Noul proiect AFI Palace B.NOI va gazdui un centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 30.000 mp, un magazin Do-It-Yourself cu o suprafata de 18.000 metri patrati atasat coridorului principal al mall-ului si mai multe boxe aditionale de retail cu o suprafata comerciala totala de 6.000 mp.

Un element de noutate pe piata locala de retail in ceea ce priveste proiectul AFI Palace B.NOI il reprezinta pozitionarea hipermarketului real,- si a magazinului DIY, ambele conectate la galeriile comerciale din interiorul mall-ului. Este pentru prima data cand design-ul unui proiect de retail permite celor doua ancore sa fie unite cu galeria comerciala a mall-ului printr-un coridor si o intrare comuna, situatie favorabila consumatorilor care vor putea trece astfel cu usurinta dintr-un magazin in altul.

real,- Hypermarket, parte a METRO GROUP, este prezent de cinci ani pe piata romaneasca de retail, timp in care a dezvoltat o retea puternica in 18 orase din tara.

Fossil deschide primul magazin din Romania in AFI Palace Cotroceni

Vizionare placuta

hypermarket

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: