Setari Cookie-uri

Noul centru comercial AFI Palace B.NOI va gazdui un hipermarket real

AFI Europe Romania continua astfel parteneriatul reusit dezvoltat de-a lungul timpului cu retailerul, parteneriat consolidat prin deschiderea cu succes a unui hipermarket real,- in interiorul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania.

Comunicat de presa

AFI Europe Romania
a semnat recent un contract de inchiriere cu lantul de retail real,- pentru deschiderea unui hipermarket cu o suprafata de 12.000 metri patrati, situat in interiorul noului centru comercial “AFI Palace B.NOI” ce urmeaza sa fie construit in zona Bucurestii Noi din Capitala.

parteneriat de succes AFI Europe Romania continua astfel parteneriatul reusit dezvoltat de-a lungul timpului cu retailerul, parteneriat consolidat prin deschiderea cu succes a unui hipermarket real,- in interiorul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania.

AFI Palace B.NOI va fi cel de-al treilea centru comercial dezvoltat de AFI Europe in Romania, dupa AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti. Apreciem colaborarea de succes inceputa cu real,- in Romania si suntem convinsi ca ea va continua in aceasi directie si in cazul proiectului AFI Palace B.NOI”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Noul proiect AFI Palace B.NOI va gazdui un centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 30.000 mp, un magazin Do-It-Yourself cu o suprafata de 18.000 metri patrati atasat coridorului principal al mall-ului si mai multe boxe aditionale de retail cu o suprafata comerciala totala de 6.000 mp.

Un element de noutate pe piata locala de retail in ceea ce priveste proiectul AFI Palace B.NOI il reprezinta pozitionarea hipermarketului real,- si a magazinului DIY, ambele conectate la galeriile comerciale din interiorul mall-ului. Este pentru prima data cand design-ul unui proiect de retail permite celor doua ancore sa fie unite cu galeria comerciala a mall-ului printr-un coridor si o intrare comuna, situatie favorabila consumatorilor care vor putea trece astfel cu usurinta dintr-un magazin in altul.

real,- Hypermarket, parte a METRO GROUP, este prezent de cinci ani pe piata romaneasca de retail, timp in care a dezvoltat o retea puternica in 18 orase din tara.

hypermarket
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.