Kudika
2 Februarie 2012

AFI Europe Romania continua astfel parteneriatul reusit dezvoltat de-a lungul timpului cu retailerul, parteneriat consolidat prin deschiderea cu succes a unui hipermarket real,- in interiorul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania.

„Acesta va fi cel de-al cincilea hipermarket real,- deschis in Bucuresti. Capitala continua sa fie pentru noi o piata ofertanta, de aceea intentionam sa profitam de orice oportunitate care ne permite o dezvoltare sustinuta a retelei de hipermarketuri real,-. Suntem bucurosi sa continuam parteneriatul cu AFI Europe, in conditiile in care primul nostru proiect comun s-a bucurat de aprecierea consumatorilor”, a declarat Michel Lamoot, Managing Director real,- Hypermarket Romania.

De 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni este cel mai tare mall de joaca
La finalizare, AFI Palace B.NOI va fi singurul mall de proximitate din Nord-Vestul Capitalei, o zona cu un foarte mare potential de dezvoltare. Situat pe bulevardul Bucurestii Noi, AFI Palace B.NOI beneficiaza de o locatie cu o vizibilitate sporita, bucurestenii avand in acest mod un acces facil si rapid catre centrul comercial.

Fossil deschide primul magazin din Romania in AFI Palace Cotroceni

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: