Setari Cookie-uri

Noul centru comercial AFI Palace B.NOI va gazdui un hipermarket real

AFI Europe Romania continua astfel parteneriatul reusit dezvoltat de-a lungul timpului cu retailerul, parteneriat consolidat prin deschiderea cu succes a unui hipermarket real,- in interiorul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania.

„Acesta va fi cel de-al cincilea hipermarket real,- deschis in Bucuresti. Capitala continua sa fie pentru noi o piata ofertanta, de aceea intentionam sa profitam de orice oportunitate care ne permite o dezvoltare sustinuta a retelei de hipermarketuri real,-. Suntem bucurosi sa continuam parteneriatul cu AFI Europe, in conditiile in care primul nostru proiect comun s-a bucurat de aprecierea consumatorilor”, a declarat Michel Lamoot, Managing Director real,- Hypermarket Romania.

La finalizare, AFI Palace B.NOI va fi singurul mall de proximitate din Nord-Vestul Capitalei, o zona cu un foarte mare potential de dezvoltare. Situat pe bulevardul Bucurestii Noi, AFI Palace B.NOI beneficiaza de o locatie cu o vizibilitate sporita, bucurestenii avand in acest mod un acces facil si rapid catre centrul comercial.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.