Setari Cookie-uri

KERIUM DS - o noua solutie pentru tratarea dermatitei seboreice

Lansarea este insotita de o campanie de educare pe www.dermatitaseboreica.ro si de consultatii de diagnosticare gratuite in cadrul Bioderm Medical Center, in perioada 6-10 februarie.

Comunicat de presa

La Roche-Posay lanseaza Kerium, crema si sampon, pentru tratarea dermatitei seboreice, atat pe fata, cat si pe scalp. Lansarea este insotita de o campanie de educare pe www.dermatitaseboreica.ro si de consultatii de diagnosticare gratuite in cadrul Bioderm Medical Center, in perioada 6-10 februarie.

Despre dermatita seboreica

In Europa, peste 20 de milioane de oameni sunt afectati de aceasta boala care apare mai des la nou-nascuti (pana la 3 luni). La adulti apare intre 40 si 70 de ani, barbatii fiind afectati mai frecvent decat femeile.

“Dermatita seboreica este o afectiune a pielii reprezentata prin cruste albicioase, unsuroase sau uscate si zone cutanate iritate si rosii. Aceasta este de obicei localizata pe zone bogate in glande sebacee – pe fata (in jurul nasului, al sprancenelor si pe frunte), dar si pe scalp (aici se manifesta prin matreata excesiva). Pentru tratarea acestei boli este important atat tratamentul medicamentos, cat si o igiena corespunzatoare, iar cea mai buna educatie in acest sens o poate oferi un consult de specialitate la medicul dermatolog” spune Dr. Dorina Giurcaneanu, Medic Primar Dermato-Venerologie, Bioderm Medical Center.

Kerium DS Crema si Sampon

Kerium DS Crema este prima crema de fata care intareste sistemul imunitar de aparare al pielii, la nivel local. Cu 5% Dermobiotic Termal, un ingredient unic extras din apa termala La Roche-Posay, Kerium stimuleaza eficient sistemul imunitar al pielii actionand ca un probiotic.

Rezultate demonstrate clinic:
- 100%* reducere a simptomelor dermatitei seboreice dupa numai o luna de tratament;
- 0% recidiva timp de 6 saptamani dupa oprirea tratamentului.
Samponul Kerium DS combate intensiv matreata. Rezultatele a sapte studii clinice arata ca dupa trei luni de tratament, efectele sunt: -85% matreata, -80% scuame, -82% mancarime a scalpului.

Consultatii gratuite la BIODERM
Kerium DS
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.