Setari Cookie-uri

KERIUM DS - o noua solutie pentru tratarea dermatitei seboreice

Lansarea este insotita de o campanie de educare pe www.dermatitaseboreica.ro si de consultatii de diagnosticare gratuite in cadrul Bioderm Medical Center, in perioada 6-10 februarie.

“Se poate intampla ca aceasta boala sa fie confundata cu alte afectiuni dermatologice precum psoriazis, rozacee sau dermatita atopica. De aceea este foarte important ca pacientul sa se prezinte la medicul dermatolog pentru o diagnosticare corecta. La Roche-Posay, in parteneriat cu clinicile Bioderm, propune o campanie pentru depistarea si tratarea dermatitei seboreice. Consultatiile sunt oferite gratuit in perioada 6-10 februarie” spune Dana Diaconu, Medical Relations Manager, La Roche-Posay Romania.

Consultatiile vor avea loc in cadrul celor trei clinici Bioderm din Bucuresti (Eminescu, Nord si Floreasca), pe baza de programare telefonica: 021-2117136; 021-2674225; 0731-018605; 0731-018618.

www.dermatitaseboreica.ro

La inceputul lunii februarie, La Roche-Posay lanseaza www.dermatitaseboreica.ro, un site educativ, cu informatii despre boala, dar si o zona interactiva, unde pot fi puse intrebari specialistilor.

* studiu clinic pe 41 de persoane cu piele hiperseboreica cu scuame; aplicare de doua ori pe zi timp de patru saptamani

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.