Setari Cookie-uri

Un nou fond de ten Givenchy: Eclat Matissime

In general, visam la confort si la delicatete, sa aratam celorlalti o piele perfecta, fara nicio urma de imperfectiuni: fara luciu, fara pori dilatati sau pete rosii. O piele supla si catifelata.

Comunicat de presa

ECLAT MATISSIME
SAU GUSTUL PENTRU CONTRASTE

Eclat Matissime Uneori ne dorim un produs cu efect perfect mat si controlat, fara sa-si piarda din consistenta si oferind mereu stralucire.

In general, visam la confort si la delicatete, sa aratam celorlalti o piele perfecta, fara nicio urma de imperfectiuni: fara luciu, fara pori dilatati sau pete rosii. O piele supla si catifelata.

Nu este deloc neobisnuit sa ai pielea intinsa dimineata, mixta la amiaza si mai slabita spre seara. Teoretic, dorim sa corectam fara a sufoca, usca pielea si fara a incarca tenul cu fard … dar cum altfel?

ECLAT MATISSIME
SAU O FORMULA PROFESIONISTA

Noul Fond de ten ECLAT MATISSIME sparge tiparele produselor de machiaj pentru netezirea pielii. Ca sa intelegi mai bine trebuie sa atingeti aceasta caracteristica tehnologica.

Usor, proaspat si cremos la atingere si pe piele, fondul de ten ECLAT MATISSIME ofera un echilibru intre rezultatul de luminozitate si de netezire durabila (9½ ore*).

Este ultimul din gama MATISSIME, sub forma lichida de data aceasta, pentru un ten impecabil de mat, dar si stralucitor si delicat in acelasi timp!

Lichid, delicat si inteligent formulat, fondul de ten ECLAT MATISSIME nu usuca pielea si actioneaza numai cand trebuie. Secretul sau? Un sistem ingenios din sfere zincate care se deschid si actioneaza numai in contact cu sebumul. Aceasta stategie cheie previne dezhidratarea pe suprafetele unde lipseste sebumul si permite produsului sa se adapteze tuturor tipurilor de piele. Gata cu senzatia de discomfort si cu efectele de “boomerang” – epiderma se simte protejata si nu mai striga dupa ajutor! Avantajul este ca, in timp, pielea ajunge singura la un echilibru, readucand armonia, transparenta si stralucirea. ECLAT MATISSIME reprezinta echilibrul perfect dintre pudre si pigmentii incapsulati pentru a absorbi imediat sebumul – nici prea mult, nici prea putin, Un cocktail de ingrediente active cu efecte de “curatare a pielii”: ghimbir purificator, sorbestrea amestecata cu scortisoara, reduce porii, netezeste textura pielii si elimina impuritatile care se acumuleaza prin aplicarile succesive ale fardului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.