Setari Cookie-uri

Concert extraordinar Waldeck la Silver Church

Joi, 23 februarie, de la ora 21.00, la The Silver Church Club va avea loc un concert extraordinar al trupei austriece Waldeck, un proiect al muzicianului Klaus Waldeck.



In 1996, Waldeck s-a intors la Viena si a produs EP-ul “Northern Lights”, castigand rapid recunoastere internationala prin marele hit “Aquarius”. A urmat apoi un album de succes numit “Balance of The Force”, lansat in anul 1998.

Waldeck a produs o multitudine de albume inca stabilit in Austria. Multe dintre ele nu au fost printate si au devenit foarte greu de gasit pe piata muzicala. Unele dintre aceste albume “out of print” includ “The Night Garden Reflowered”, “Balance of the Force”, “Balance of the force Remixed”, “Northern Lights” si “This Isn’t Maybe”.

In 2007, Waldeck a lansat celebrul album “Ballroom Stories”, in care introduce noua sa cantareata Zeebee. In turneul de promovare al acestui album, Waldeck a vizitat pentru prima oara Romania, intr-un concert exceptional.

Impreuna cu cantareata Valérie Sajdik, Waldeck a mai format grupul Saint Privat in anul 2002. Primul lor album “Riviera” a fost lansat in anul 2004.

Caracterizate ca muzica trip-hop, cantecele lui Waldeck au o tenta calma, relaxanta, condimentate cu vocile cantaretei zeebe sau ale lui Joy Malcolm sau Brian Amos. Cu toate ca unele reactii sunt contradictorii fata de fluctuatiile de voce feminin-masculin, altii cred ca tocmai acest element ofera versatilitate sunetelor, pastrand inca stilul unic al muzicii create.

Mai multe informatii:
www.waldeck.at
www.myspace.com/officialwaldeck

Facebook event: www.facebook.com/events/189029544530222/

Pret bilet: 30 lei. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club, in seara evenimentului.
In pretul biletului este inclus un voucher pentru un free-drink (Jack Daniel’s + True Ginger).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.