Vinul Anima Pinot Noir 2008 pentru momente speciale

Vinul Anima Pinot Noir 2008 pentru momente speciale
Kudika
9 Februarie 2012

Pentru Ziua Indragostitilor, Dragobete sau Martisor va recomandam vinul exclusivist "ANIMA Pinot Noir 2008" din linia de vinuri semnate de Aurelia Visinescu.

Comunicat de presa

Au mai ramas doar cateva zile pana la Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie, si tot la fel de putin timp pentru a gasi cadoul perfect pentru persoana iubita. Fie ca alegeti un buchet de flori sau un cadou special, nu uitati de invitatia la cina, care poate deveni ea insasi un cadou deosebit.

Anima Pinot NoirPentru Ziua Indragostitilor, Dragobete sau Martisor va recomandam vinul exclusivist “ANIMA Pinot Noir 2008” din linia de vinuri semnate de Aurelia Visinescu. Vinurile din gama ANIMA sunt create de catre oenologul Aurelia Visinescu doar in anii cu adevarati exceptionali. Lotul acestui vin este unul limitat, de 7105 sticle.

ANIMA Pinot Noir 2008” este un vin rafinat, elegant, evoluat, cu miros de cirese coapte, zmeura si note fine de tabac si iz vanilic ce provine de la invechirea in barrique. Taninurile maturate si lemnul de stejar fac ca acest vin sa fie ferm dar suplu. Pentru a pastra aromele delicate, interventia tehnologica a fost redusa la minim.

ANIMA este un vin facut cu responsabilitate si dedicare, un vin cu personalitate, urmarit in detaliu de mine. Am invatat ca rezultatele bune vin in timp, in schimbul unei munci constante si atente. Cred cu tarie in soiurile care aduc individualitate, care poarta cu ele mai departe amprenta locului marind paleta de gusturi si arome din care un consumator poate alege,” a declarat Aurelia Visinescu.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri