Mai mult timp: cadoul Nomasvello in luna iubirii

Sa fii femeie in ziua de azi este o adevarata provocare! Cu atat mai mult in luna Februarie, luna iubirii, cand totul este la superlativ.

Comunicat de presa

Sa fii femeie in ziua de azi este o adevarata provocare! Cu atat mai mult in luna Februarie, luna iubirii, cand totul este la superlativ. Intre dorinta de a fi cat mai cocheta pentru iubitul tau si a fi un profesionist desavarsit, cand sa mai ai timp sa faci fata provocarilor zilnice?

Nomasvello

Sa fii femeie in ziua de azi este o adevarata provocare! Cu atat mai mult in luna Februarie, luna iubirii, cand totul este la superlativ. Daca apelezi la serviciile Nomasvello de epilare definitiva cu tehnologia moderna cu lumina intens pulsata (IPL) - in locul metodei traditionale de epilare cu ceara – reduci aproape la jumatate timpul pe care il dedici frumusetii, castigand circa 8 ore/an, pentru cei dragi. Vezi calculul mai jos.

In plus, pe termen lung acesta metoda revolutionara de epilare iti permite sa economisesti sume importante de bani, Nomasvello fiind singurul centru care a introdus pe piata din Romania tariful unic unisex - de doar 30 euro/ sedinta, indiferent de zona.

Pe langa pretul accesibil si tehnologia de ultima generatie, Nomasvello iti ofera garantia unei experiente placute, in deplina siguranta, alaturi de asistenta permanenta. Fiecare tratament incepe cu o sesiune de informare despre modul de functionare a tehnologiei IPL Nomasvello si cu un test gratuit de toleranta.

Acest test permite personalizarea tratamentului de epilare definitiva sau terapie faciala in functie de caracteristicile tale fizice (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, sigur si cu efecte de lunga durata.

Ai grija de frumusetea ta!

Epilat axial cu ceara – total: 17 ore/an
Durata sedinta= 10 minute X 12 sedinte/an = 120 minute /an = 2 ore
Durata asteptare inainte si dupa de sedinta pentru ca salonul e generalist=15 minute x12 sedinte/an =180 minute/an = 3 ore
Durata drum dus intors – 1 ora x 12 sedinte/an = 12 ore

Epilat axial cu IPL – total: 9,2 ore/an
Durata sedinta = 5 minute X 8 sedinte =40 minute
Durata asteptare inainte si dupa de sedinta = 5 minute, pentru ca saloanele Nomasvello sunt specializate pe IPL si nu exista timpi morti
Durata drum dus-intors = 1 ora x 8 sedinte/an – 8 ore


Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri