Setari Cookie-uri

Mai mult timp: cadoul Nomasvello in luna iubirii

Sa fii femeie in ziua de azi este o adevarata provocare! Cu atat mai mult in luna Februarie, luna iubirii, cand totul este la superlativ.

In plus, pe termen lung acesta metoda revolutionara de epilare iti permite sa economisesti sume importante de bani, Nomasvello fiind singurul centru care a introdus pe piata din Romania tariful unic unisex - de doar 30 euro/ sedinta, indiferent de zona.

Pe langa pretul accesibil si tehnologia de ultima generatie, Nomasvello iti ofera garantia unei experiente placute, in deplina siguranta, alaturi de asistenta permanenta. Fiecare tratament incepe cu o sesiune de informare despre modul de functionare a tehnologiei IPL Nomasvello si cu un test gratuit de toleranta.

Acest test permite personalizarea tratamentului de epilare definitiva sau terapie faciala in functie de caracteristicile tale fizice (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, sigur si cu efecte de lunga durata.

Ai grija de frumusetea ta!

Epilat axial cu ceara – total: 17 ore/an
Durata sedinta= 10 minute X 12 sedinte/an = 120 minute /an = 2 ore
Durata asteptare inainte si dupa de sedinta pentru ca salonul e generalist=15 minute x12 sedinte/an =180 minute/an = 3 ore
Durata drum dus intors – 1 ora x 12 sedinte/an = 12 ore

Epilat axial cu IPL – total: 9,2 ore/an
Durata sedinta = 5 minute X 8 sedinte =40 minute
Durata asteptare inainte si dupa de sedinta = 5 minute, pentru ca saloanele Nomasvello sunt specializate pe IPL si nu exista timpi morti
Durata drum dus-intors = 1 ora x 8 sedinte/an – 8 ore


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.