Setari Cookie-uri

Neuhaus, din dragoste pentru ciocolata

Neuhaus, producatorul ciocolatei de lux belgiene, a deschis si in Romania primul magazin la Baneasa Shopping City.

Ginerele lui Jean, Adelson de Gavre, s-a alaturat afacerii, contribuind mult la faurirea legendei Neuhaus prin continuarea traditiei de a pastra doar cele mai inalte standarde de calitate, perpetuand spiritul inovator, lucru care a ajutat la culegerea roadelor dupa ani de eforturi neobosite.

In 1958, el a creat o serie de praline, extraordinar de bine primite, precum ar fi irezistibila ‘Caprice’ (prajiturica cu nuga, umpluta cu crema de vanilie, invaluita in ciocolata neagra) sau incantatoarea ‘Tentation’ (prajiturica cu nuga umpluta cu ganache de cafea si invelita in ciocolata), in timp ce Suzanne Neuhaus, sotia sa, a adus o nota de rafinament prin parerile ei pertinente in ceea ce privea decorarea si ambalarea pralinelor.

Expansiunea a devenit inevitabila, magazinele outlet s-au inmultit pe teritoriul tarii si in straintate. Astazi, la mai bine de 153 de ani de la inceperea afacerii, traditia inca isi are locul sau la Neuhaus, cu unele retete vechi de 100 de ani , unele praline fiind inca confectionate manual. In calitate de Chocolatier Creator, compania dezvolta noi retete, noi forme si noi gusturi incredibile. Creativitatea si inovatia sunt prin urmare doua trasaturi fundamentale ale companiei. Know-how-ul productiei de ciocolata si calitatea ireprosabila a ingredientelor sunt punctele forte ale ciocolatelor Neuhaus.

Ingredientul care sta la baza succesului companiei - O adevarata pasiune pentru ciocolata !

Unde ne gasiti: Magazin Neuhaus, Baneasa Shopping City, Parter, Intrarea Link Mall

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.